FAQ

FAQ

Miten saapua G Livelabiin?

G Livelab sijaitsee Tampereen Keskustorin tuntumassa Laikunlavan vieressä osoitteessa Puutarhakatu 1. Toivomme että suositte saapuessanne julkista liikennettä. Kaikkien bussilinjojen Keskustorin pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä klubiltamme. Saavuttaessa autolla Keskustorin parkki ja P-Frenckell ovat läheisimmät pysäköintialueet. Näillä alueilla pysäköinti on maksullista. Polkupyörät voi pysäköidä klubin eteen.

Mikä on G Livelabin kapasiteetti? Kuinka paljon tuoleja tilassa on?

G Livelabin maksimikapasiteetti on 250 henkeä. Istumapaikkoja klubilla on 170.

Miten ostan liput G Livelabin keikalle?

Lippuja G Livelabin keikoille myydään G Livelabin omassa lippukaupassa osoitteessa www.glivelab.fi sekä G Livelab -matkapuhelinapplikaatiossa. Lippuja on saatavissa myös Tiketti-palvelun kautta (www.tiketti.fi) sekä Tiketin palvelupisteissä. Lippuja myydään myös ovella yleensä tuntia ennen konsertin alkua, mikäli keikka ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Käykö G Livelabissa virikesetelit?

Virike- ja kulttuuriseteleitä voi hyödyntää Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä, kun ostat lipun ennakkoon, vähintään tuntia ennen konsertin alkua. G Livelabin omassa lipunmyynnissä niitä ei toistaiseksi voi käyttää.

Mikä on G Livelab -applikaatio?

G Livelabilla on oma matkapuhelinapplikaatio, joka on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja Android-puhelimille. Applikaatiosta löydät G Livelabin koko julkaistun ohjelman, voit ostaa lippuja keikoille sekä tilata ravintolatuotteita pöytään keikoilla.
iOS
Android

Myydäänkö G Livelabissa ruokaa?

G Livelabista voi konserttien yhteydessä tilata pientä suolaista, kuten tapas- ja juustolautasia, tapas-kippoja, hedelmämix- kippoja sekä suolapähkinöitä. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan.

Voiko G Livelabiin tehdä pöytävarauksen?

G Livelabiin ei valitettavasti voi tehdä pöytävarausta. Takaat parhaan paikan saapumalla ajoissa keikalle. Ovet avataan yleensä tuntia ennen keikan alkua. Tarkat ovi- ja esitysaikataulut löydät kunkin konsertin yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.

Onko G Livelab esteetön?

G Livelabin tilat ovat suurelta osin esteettömät. Sisään konserttisaliin pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynnillä ei ole portaita ja ulko-ovissa on avauspainikkeet. Klubilta löytyy inva-wc sekä hissi alas vessoille ja artistien takahuonetiloihin. Esiintymislavalle on rakennettu luiska, joten tila on esteetön myös esiintyjälle. Ainoastaan klubin parvi on saavuttamattomissa pyörätuolilla. Liikunta-, näkö- ja muiden vammaisten avustajat pääsevät keikoille mukaan ilmaiseksi. G Livelab Tampereelle myönnettiin Tampereen kaupungin vammaisneuvoston esteettymyyspalkinto vuonna 2019.

Onko G Livelabin keikoille ikärajaa?

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Maksaako G Livelabin narikka?

G Livelabin narikka sisältyy lipun hintaan, ja ilmaiskeikoilla eteispalvelu on 3 €.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta ravintola.tampere@livelaboratorio.fi

Miten G Livelabiin buukataan ohjelmaa?

G Livelabin live-ohjelmasta vastaa ohjelmatyöryhmä. Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan osoitteeseen tampere@livelaboratorio.fi. Ohjelmaa suunnitellaan 6-12 kuukautta etukäteen. G Livelabin ohjelmistovalinnoissa otetaan huomioon musiikin monipuolisuus, diversiteetti ja ajankohtaisuus.

Miten G Livelabin saan varattua yksityiskäyttöön?

Tilan vuokraamisessa yksityiskäyttöön sekä tapahtumatuotantoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tampere@livelaboratorio.fi tai suoraan ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaahan minna@livelaboratorio.fi

Kohtaan sopimatonta käytöstä keikalla, miten toimin?

G Livelab on kaikesta syrjinnästä ja ahdistelusta vapaa tila. Jos kohtaat sopimatonta tai häiriötä aiheuttavaa käytöstä keikalla, ota viipymättä yhteys klubin henkilökuntaan tai järjestyksenvalvojiin.