G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere
Yle Perjantai 20.9. Olemme lihansyöjiä - mutta miten lihaa voi syödä syyllistymättä? Sean Ricksin vieraina Hesburgerin perustaja Heikki Salmela ja Lihan loppu -kirjan kirjoittaja Suvi Auvinen. Perjantai-dokkari: Oodi possulle.
Yle Perjantai on Yle TV1:llä nähtävä keskusteluohjelma. Ohjelma kuvataan joka perjantai klo 16.30 Tampereen G Livelabissa ja lähetetään tuolloin suorana Yle Areenassa. Lähetys nähdään Yle TV1:ssä klo 21.05 samana iltana. Ohjelman juontavat vuoroviikoin toimittajat Sean Ricks ja Pekka Vahvanen.
Yle Perjantain lisätiedot ja lähetykset:
yle.fi/perjantai
Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy.
POP-UP-LOUNAS:
Perjantaisin G Livelabissa tarjoillaan myös pop-up-lounas klo 11-15. Tule nauttimaan maittava lounas ja seuraamaan Yle Perjantain valmisteluita ennen lähetyksen alkamista klo 16.30.
Yle Perjantai & Pop-up-lounas, 20.9.2019
20.9.
Fri
16:30
Yle Perjantai & Pop-up-lounas
Doors: 11:00
Showtime: 16:30
Yle Perjantai 20.9. Olemme lihansyöjiä - mutta miten lihaa voi syödä syyllistymättä? Sean Ricksin vieraina Hesburgerin perustaja Heikki Salmela ja Lihan loppu -kirjan kirjoittaja Suvi Auvinen. Perjantai-dokkari: Oodi possulle.
Yle Perjantai on Yle TV1:llä nähtävä keskusteluohjelma. Ohjelma kuvataan joka perjantai klo 16.30 Tampereen G Livelabissa ja lähetetään tuolloin suorana Yle Areenassa. Lähetys nähdään Yle TV1:ssä klo 21.05 samana iltana. Ohjelman juontavat vuoroviikoin toimittajat Sean Ricks ja Pekka Vahvanen.
Yle Perjantain lisätiedot ja lähetykset:
yle.fi/perjantai
Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy.
POP-UP-LOUNAS:
Perjantaisin G Livelabissa tarjoillaan myös pop-up-lounas klo 11-15. Tule nauttimaan maittava lounas ja seuraamaan Yle Perjantain valmisteluita ennen lähetyksen alkamista klo 16.30.