G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Yle Perjantai: Miksi seksi ei kiinnosta?, 23.10.2020

23.10.
Fri
16:30

Yle Perjantai: Miksi seksi ei kiinnosta?

Doors: 15:30
Showtime: 16:30

Yle Perjantai: Miksi seksi ei kiinnosta?

- Jos elän vielä 50 vuotta ja hoidan seksivelvoitteen avioliitossa kolmen kuukauden välein, niin loppuelämän aikana pitää harrastaa seksiä 200 kertaa.

Näin laskeskeli toimittaja Emmi Nuorgam, kun parisuhdetta oli kestänyt kymmenisen vuotta ja lapset olivat 7- ja 10-vuotiaita. Hän ajatteli olevansa aseksuaali, joka ei koe seksuaalista vetovoimaa, ja luokitteli seksin samaan kategoriaan kuin muut kotityöt, kuten tiskikoneen täyttö tai ruokakaupassa käynti.

Seksuaalivalmentaja ja tantraopettaja Kirsti Kuosmasen motto on: “Nainen, joka omistaa oman nautintonsa, omistaa oman voimansa.”

Hän on parantanut itsensä seksuaalisesta haluttomuudesta ja haluaa nyt opettaa muita tekemään saman. Nettisivuillaan Kirsti lupaa lukijoilleen sielukasta seksiä ja säkenöiviä orgasmeja. Kirsti Kuosmasen kirja Hehkuvan naisen salaisuuksia julkaistiin lokakuun puolivälissä.

Mistä johtuu, että seksi kiinnostaa suomalaisia vuosi vuodelta vähemmän? Onko seksiä pakko haluta ja miten toimii seksikompromissi - vai toimiiko mitenkään? Mitkä ovat avaimet parempaan seksiin? Sitä kysytään Sean Ricksin isännöimässä Yle Perjantain jaksossa Miksi seksi ei kiinnosta?

Roosa Maskosen ohjaama Perjantai-dokkari Haluton mies vie tapaamaan viittä miestä, jotka kertovat siitä, mistä haluttomuus kumpuaa ja miltä se tuntuu.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
· Suosittelemme, että käytät kasvomaskia tapahtumissamme silloin kun etäisyyden pitäminen muihin ei ole mahdollista. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
· Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
· Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.