G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

TangoLab: Alexander Von Hagke – Tango Meets Jazz, 23.9.2020

23.9.
Wed
19:00

TangoLab: Alexander Von Hagke – Tango Meets Jazz

Standard 25 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Astor Piazzollan ja Gerry Mulliganin 1970-luvun yhteistyöstä inspiroituneina huikea saksalainen multi-instrumentalisti Alexander von Hagke ja suomalainen Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtye vievät tutkimusmatkalle tango nuevon maailmaan. Münchenissä asuva, lukuisia musiikkipalkintoja kerännyt saksofonisti, klarinetisti ja säveltäjä Alexander von Hagke tunnetaan ilmiömäisenä improvisoijana ja rajoja rikkovana taiteilijana. Sopraano-, altto-, tenori- ja baritonisaksofonin lisäksi hän soittaa myös klarinettia ja huilua. Hän johtaa klassista jazz-crossover -kvartettia Passo Avantia ja kuuluu heavy metal -jazz-yhtyeeseen Panzerballett. Hän on soittanut myös Peter O’Maran, Chris Gallin, Münchenin filharmonian, Harald Rüschenbaum Jazzorkesterin, Adrian Mearsin ja Thomas Stabenowin kanssa.

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu tangoklubi. Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye, jonka soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, mutta on omistautunut uuden musiikin luomistyölle.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 15 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 18. Ei ikärajaa.

Konsertti on siirtynyt syyskaudelle maaliskuulta -20. Maaliskuun liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa.

--

The TangoLab concert series continues with a visit from German multi-instrumentalist and phenomenal improviser Alexander von Hagke. He joins Nuevo Quinteto Otra Vez for a night of tango nuevo inspired by the 1970s collaborations between Astor Piazzolla and jazz baritone saxophonist Gerry Mulligan.

TangoLab series is hosted by specialists of genre-defying modern tango, Nuevo Quinteto Otra Vez. With roots deep in the tradition of Argentinian tango, Nuevo Quinteto Otra Vez chooses to look forward and to focus on creating new instead of conserving the old.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online). Door ticket sales will begin at 6 pm on the day of the show. No age limit.

Alexander von Hagke, saxophone, clarinet / Antti Heerman, violin / Henrik Sandås, bandoneon / Jere Haakana, electric guitar / Matti Laukkanen, piano / Petri Mäkiharju, double bass