G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Tampereen XXV Flamencoviikko: Tony de María ja Samuli Trélta sekä Taija Robalta + G Livestream, 2.7.2021

2.7.
Fri
19:00

Tampereen XXV Flamencoviikko: Tony de María ja Samuli Trélta sekä Taija Robalta + G Livestream

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja -laulunopettaja, joka luo iltaan sevillalaisen tablaotunnelman perinteisellä flamencolaululla. Hän on asunut vuosia Sevillassa pääopettajanaan flamencolaulun elävä legenda, Esperanza Fernández. Sevillassa Taija on säestänyt laulullaan myös tanssitunteja (mm. Carmen Ledesma, Miguel Vargas) ja esiintynyt kaupungin tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin. Suomessa Taija on tullut vuosituhannen vaihteen jälkeen laulajana tutuksi niin tanssiteoksissa, tablaokeikoilla kuin oppilasnäytöksissäkin. Tällä hetkellä hän opettaa flamencolaulua Helsingissä ja Tampereella.

Pirkkalalainen flamencokitaristi Toni Jokiniitty alias Tony de María kuuluu alallaan Suomen huippuihin. Konsertissa hän soittaa omia sävellyksiään sekä musiikkia muilta, hänelle tärkeiltä flamencokitaran mestareilta. Hän on vuosien saatossa tullut tutuksi monille suomalaisille soolokonserttien sekä erilaisten flamencokokoonpanojen myötä. Hänen soittoaan on Suomen lisäksi kuultu Baltiassa, Saksassa ja Ruotsissa, sekä tietysti flamencon synnyinsijoilla Espanjassa. Kitaristi on julkaissut sooloalbumin vuonna 2015 sekä kaksi digitaalista singleä tänä vuonna. Helmikuussa julkaistu Natuke-single lienee kaikkien aikojen eniten striimattu suomalainen flamencokappale.

Tonia ja Taijaa säestää Samuli Trélta. Hän on Suomen flamencotaiteilijoiden luottoperkussionisti, jonka soittoa on kuultu niin konserteissa kuin levytyksilläkin.

HUOM! Konsertista tehdään livestriimaus. G Livestream -lipulla (9,50 €) konserttia voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Konserttistriimaus on myös toistettavissa on-demandina 7 päivän ajan konsertin päättymisen jälkeen.

HUOM! Tuotanto Tampereen Flamencoviikko. G Livelabin kausikortti ei ole voimassa tässä konsertissa.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Taija Robalta is a flamenco singer and teacher from Helsinki. She has lived in Seville for years learning from Esperanza Fernández, the living legend of flamenco singing. In Seville, Taija has also accompanied dance lessons (e.g. Carmen Ledesma, Miguel Vargas) and performed in tablaos both as a singer and as a dancer.

Toni Jokiniitty is a Finnish flamenco guitarist and composer. In this concert he will play his own compositions and music from other flamenco guitar masters. He works as solist and as an accompanist for flamenco singers and dancers. His first solo album, Promesa, was published in 2015. The single Natuke, released in February 2021, is probably the most streamed Finnish flamenco song of all time. Toni has lived in Seville and has received lessons from flamenco guitar masters such as Chicuelo, Martín Chico and Paco Cruz.

Tony and Taija are accompanied by percussionist Samuli Trélta, who has played in concerts and on recordings with various Finnish flamenco artists.

NOTE! Production Tampere Flamenco Festival. G Livelab season ticket is not valid in this concert.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus