G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Symposium (30-vuotisjuhlakonsertti) feat. Jukka Perko & Vesa Penttilä, 6.11.2022

6.11.
Sun
16:00

Symposium (30-vuotisjuhlakonsertti) feat. Jukka Perko & Vesa Penttilä

Standard 25 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 15:00
Showtime: 16:00

Symposium perustettiin 30 vuotta sitten ja yhtye voitti pikavauhtia rocklyriikan Suomen-mestaruuden, sai levytyssopimuksen Polygram/Universalin kanssa, julkaisi kaksi singleä (mukana radiohitti Ihmerakkaus) ja Ivalo-Bombay-albumin, joka sisälsi Suomen ensimmäisen rockalbumille tehdyn multimediaohjelman. Keikoista suurimmat ovat olleet Provinssirockissa ja kahdesti Tammerfestin päälavalla ja ahkerasti Tampereen Yo-talolla ja Tullikamarin Klubilla. Työ- ja perhe-elämässään jäsenet ovat tehneet esimerkiksi yhdeksän lasta ja keskittyneet palkittuun tietokirjallisuuteen ja journalismiin, elokuvien ja tv-sisältöjen pääomasijoittamiseen, kliiniseen psykologiaan, infrarakentamiseen ja filmiarkistoon sekä jatkaneet soittamista ja uuden materiaalin tekemistä samassa kokoonpanossa.

Symposiumin muodostavat Timo Leskinen (kitara ja laulu), Juha Marila (basso), Vesa Sirén (koskettimet ja laulu), Jyrki Toivonen (rummut) ja Tanu-Matti Tuominen (kitara). 30-vuotiskonsertin vierailijoina esiintyvät useilla 1990-luvun Symposium-raidoilla soittanut kansainvälisesti arvostettu jazzmuusikko ja -säveltäjä Jukka Perko sekä harmonikkamestari Vesa Penttilä. Konsertissa on väliaika ja se päättyy klo 18.45 mennessä.

--

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Huomioithan, että ennakkoon tehdyt juoma- ja ruokatilaukset viedään pöytään valmiiksi juuri ennen tapahtuman ovien avaamista. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus*

Tuotanto: Symposium

--

Rock group Symposium celebrates its 30th anniversary with special guests Jukka Perko (sax) and Vesa Penttilä (accordion). The band consists of Timo Leskinen (guitar and vocals), Juha Marila (bass), Vesa Siren (keyboards and vocals), Jyrki Toivonen (drums) and Tanu-Matti Tuominen (guitar).

Production: Symposium

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus