G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Sydän, sydän, 5.9.2020

5.9.
Sat
21:00

Sydän, sydän

Standard 25 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Näe ja koe Sydän, Sydän akustisvoittoisella erikoiskeikalla G Livelabissa!

Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin. He hallitsevat itä-Helsingin rock-kenttää ja antavat vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.

Sydän, sydän perustettiin 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Se on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja on jättämässä teini-iän taakseen. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus. Carpe diem on yhtyeen motto, musiikki heidän toteemipaalunsa ja guassiväri haarniskansa.

Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 15 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 20.

--

Sydän, sydän is an alt-rock band that conquers Finland as fast as rust spreads on the bottom of the car. The band was founded in 2002 on the ruins of the worst bands in Herttoniemi. Since then Sydän, sydän has released seven albums and gained a reputation as a live band wilder than a cougar and faster than thought.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online). Door ticket sales will begin at 8 pm on the day of the show.