G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

SMC, 25.1.2020

25.1.
Sat
21:00

SMC

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

SMC on aito ilmiö ja parhaat ilmiöt syntyvät yleensä kuin itsestään. Rottajengi tuli tunnetuksi Skatemaniacs-elokuvaa varten tehdystä “SMC Hoodrats” -videosta, ja loppu onkin historiaa. Kansa halusi lisää. Rotilta on ilmestynyt kaksi kokopitkää, videot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja kollektiivi on villinyt niin festarilavoilla kuin hämyisillä klubeillakin mm. Wu-Tang Clanin lämppärinä.

Nyt ryhmä on aktiivisempi kuin koskaan, keikkaa ja uusia biisejä pukkaa. Puikoissa Tono Slono, Eräkoira, Avionin Prinssi, Jugijugi ja J-Laini, ja keikoilla messissä voit nähdä oikeastaan kenet vaan. Uudistuskykyinen superkokoonpano osaa jättää uppoavan laivan oikealla hetkellä, mutta lähiöitä he eivät jätä koskaan. Ja niin se menee, se on aina menny niin ja niin se tulee aina menemään, biatch.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 20 € / kpl. Ovilipunmyynti aloitetaan keikkapäivänä klo 20.

--

SMC is a real phenomenon and the best phenomena are usually created by themselves. The rat gang became known for its "SMC Hoodrats" video for Skatemaniacs, and the rest is history. The people wanted more. Rats have released two full lengths, videos have gained millions of views, and the collective has gone wild on festival stages as well as at nightclubs.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 20 € each (student tickets not sold online). Door ticket sales will begin at 8 pm on the day of the show.