G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

SIIRTYY / POSTPONED: G Livejam feat. Roope Mäenpää, 11.5.2021

11.5.
Tue
20:00

SIIRTYY / POSTPONED: G Livejam feat. Roope Mäenpää

Doors: 20:00
Showtime: 20:00

Konsertti on siirtynyt uuteen ajankohtaan 11.5.2021.

G Livejam on kaikille avoin ja tasa-arvoinen jami-ilta. Kuukausittain pyörivässä klubissa tullaan näkemään aina vaihtuva artistivieras sekä pirkanmaalaisista muusikoista koostuva, niinikään vaihtuva houseband.

Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin sekä G Livejam -klubin vetäjien Markus Pajakkalan ja Juho Kanervon kanssa. Klubin tarkoituksena on esitellä vaihtuvien artistiensa myötä eri musiikkityylejä. Soiton lomassa keskustellaan artistin kanssa elämästä sekä hänen valitsemastaan musiikista.

Toukokuun livejameja tähdittää säveltäjä ja muusikko Roope Mäenpää!

Roope Mäenpää on tamperelainen säveltäjä ja muun muassa selloa ja bassoa soittava muusikko, jonka tuotanto käsittää teoksia kamari- ja orkesterimusiikista näyttämö- ja videoteoksiin. Helmikuussa 2021 Radion sinfoniaorkesteri kantaesittää Mäenpään teoksen Jamais vu ja Tampere Filharmonia niin ikään kantaesittää kantelekonserton Käsiin, jonka solistina soittaa Eva Alkula. Viime vuosina Mäenpään musiikkia ovat esittäneet myös mm. TampereRaw ja Lapin kamariorkesteri. Mäenpäällä on historiaa saamenkielisessä musiikkikulttuurissa ja hän on esiintynyt mm. Niillas Holmbergin kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa.

Rupattelujen ja Roope Mäenpään artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Houseband:
Roope Mäenpää - sello
Lotta Laaksonen - viulu
Jarno Laaksonen - alttoviulu
Markus Pajakkala - kaikki muu

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

The concert has been postponed to 11.5.2021.

G Livejam is a new free-of-charge jam night equal and open to everyone. The monthly club night features changing guest artists as well as a house band consisting of musicians from Pirkanmaa area led by Markus Pajakkala and Juho Kanervo.

Our May guest artist is the talented composer and musician Roope Mäenpää!

Roope Mäenpää is a Tampere-based composer and musician whose production includes chamber and orchestral music and stage and video works. In 2021 Mäenpää's works will be premiered by the Finnish Radio Symphony Orchestra and Tampere Filharmonia. Mäenpää has a history in Sámi music culture and has performed e.g. with Niillas Holmberg in Finland and elsewhere in Europe.

The event is free and has no age limit.

Houseband:
Roope Mäenpää - cello
Lotta Laaksonen - violin
Jarno Laaksonen - viola
Markus Pajakkala - everything else

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus