G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Samae Koskinen (levyjulkkarit), 23.9.2022

23.9.
Fri
21:00

Samae Koskinen (levyjulkkarit)

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Samae Koskinen juhlii yhtyeineen seuraavan albuminsa "Viima vie" julkistusta G Livelab Tampereella!

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. Koskisen viimeisin single “Mitä me muistamme” on tältä vuodelta.

Kokoonpano:
Samae Koskinen - laulu, basso
Kelly Ketonen (Anssi Kela, Lemonator, Hybrid Children) - rummut
Okke Komulainen (Liekki, Elastinen, Nylon Beat yms) - koskettimet
Tommi Pietiläinen (Poverty Stinks) - mandoliini

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

HUOM! Tämän konsertin ennakkovaraukset ovat loppuunvarattu.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Samae Koskinen and his band celebrate their new album Viima vie at G Livelab!

Singer-songwriter Samae Koskinen is a versatile artist, who is known for his warming songs with humorous lyrics about comfort and hope. Summer hit “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, friendship praise “Läski mulkku” and other Koskinen’s hits have become familiar on Finnish radio.

Samae Koskinen - vocals, bass
Kelly Ketonen (Anssi Kela, Lemonator, Hybrid Children) - drums
Okke Komulainen (Liekki, Elastinen, Nylon Beat yms) - keyboards
Tommi Pietiläinen (Poverty Stinks) - mandolin

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus