G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Samae Koskinen (available also as G Livestream), 5.3.2021

5.3.
Fri
21:00

Samae Koskinen (available also as G Livestream)

Doors: 20:30
Showtime: 21:00

Samae Koskinen esiintyy soolona G Livelab Tampereella kahdessa rajoitetun kapasiteetin konsertissa 5.3. klo 19 (lisäkonsertti) ja klo 21. Lisäksi klo 21 alkava konsertti striimataan. Striimilipulla (9,90 €) konsertteja voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten suomenkielisistä kappaleistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen lyriikat koskettavat, mutta mukana on aina huumoria. Kesähitti Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyslaulu Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertova Keltaista, ulkopuolisuuden ylistys Spoon River, ja isyyden alkumetrejä sanoittava Sinä ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti Hän asuu näillä kulmilla ja sitä seuranneen Elossa-albumin Emma-ehdokkuus saivat jatkoa hienojen laulujen ja konserttien sarjalla. Tähän mennessä Koskinen on julkaissut seitsemän albumia, viimeisimpänä Maidstone (2019), joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Oman tuotantonsa lisäksi Samae Koskinen on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle ja tuottanut muun muassa Jarkko Martikaisen Koirien taivas -albumin.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Samae Koskinen will perform at limited capacity mini gigs on 5.3. at 7 p.m. (additional show) and 9 p.m. The last concert on 9 p.m. will also be streamed live via G Livelab websites and G Livelab app.

Samae Koskinen is a versatile musician, songwriter and producer, best known for his solo career. He has made his way from critics' indie favorite to "Finnish pop music's Marco Bjurström", a positive ambassador of hope and comfort. Koskinen's lyrics are often touching, but there is always humor involved. His songs such as Aurinko, ystävä ja kaljaa, Läski mulkku and Spoon River are familiar from radio channels and concert stages. In addition to his seven albums Koskinen has written songs for Anna Puu, Arttu Wiskari and Ellinoora.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus