G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Rulla-klubi: SatuSeikkailu - Veera Degerholm & Valtteri Lipasti, 29.2.2020

29.2.
Sat
13:00

Rulla-klubi: SatuSeikkailu - Veera Degerholm & Valtteri Lipasti

Doors: 12:00
Showtime: 13:00

SatuSeikkailu on musiikkipitoinen, iloinen esitys, jossa pujahdetaan mielikuvituksen voimalla retkelle Satumaahan. Retkellä leikitään ja lauletaan yhdessä, autetaan pulassa olevaa Mörökölliä ja kenties opitaankin jotakin uutta ja tärkeää! Seikkailuretkikuntaa johtavat lapsille niin teatterista, televisiosta kuin tapahtumistakin tutut Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti, joita pääsee moikkaamaan myös esityksen jälkeen.

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti, jossa tarjotaan laadukkaita keikkaelämyksiä koko perheelle. HUOM! Konsertit järjestetään G Livelab Tampereen tiloissa.

Konsertin kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus alkaen 2v.

Konserttipäivänä julkaistaan nyt myös esiintyjään ja teemaan liittyvä tehtäväsivu, jonka voi tulla konserttipäivänä tekemään Rullaan tai hakea mukaan kotona tehtäväksi.

--

SatuSeikkailu (Fairy Tale Adventure) is a music-filled, joyous trip to the fairyland. Let's play and sing together and maybe learn something new and important! The adventure is led by Veera Degerholm and Valtteri Lipasti.

Rulla-klubi is a club concept developed jointly by G Livelab Tampere and the Children's Cultural Centre Rulla, and offers a quality gig experience for the whole family.

Duration approximately 40 minutes. Recommended for ages 2 and up.