G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Rulla-klubi: Pikku Papun Orkesteri, 21.11.2020

21.11.
Sat
14:00

Rulla-klubi: Pikku Papun Orkesteri

Standard 12 €

Doors: 13:00
Showtime: 14:00

HUOM! Pikku Papun Orkesterin konsertti G Livelabissa 2.5. on siirtynyt, uusi päivämäärä on 21.11.2020. Toukokuun konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa.

Mikäli haluat kuitenkin vaihtaa ostamasi lipun G Livelabin lahjakorttiin tai pyytää rahanpalautusta, laita spostia (viimeinen palautuspäivä 1.5.2020):
info.tampere@livelaboratorio.fi

Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketti-palvelusta ja haluat rahojenpalautuksen, pyydämme olemaan yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan. Lisätiedot: www.tiketti.fi

--

Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Rulla-klubilla kvartettina esiintyvän orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun Orkesterin musiikki on tullut monille tutuksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

Lavalla nähdään Reetta Kuisma, Antti Kokkola, Maiju Kopra ja Sannis Sundström.

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti. Konserttipäivänä julkaistaan nyt myös esiintyjään ja teemaan liittyvä tehtäväsivu, jonka voi tulla konserttipäivänä tekemään Rullaan tai hakea Rullasta mukaan kotona tehtäväksi.

Alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta.

--

Please note! Pikku Papun Orkesteri concert at G Livelab Tampere has been postponed 21.11. due to corona virus. Tickets of the 2.5. concert are valid in this replacement concert.

However, if you with to change your tickets to a G Livelab Tampere gift card or need a refund, please send us email (the last refund day 1.5.2020):
info.tampere@livelaboratorio.fi

If you have purchased your tickets from Tiketti and need a refund, please contact Tiketti: www.tiketti.fi

--

In Pikku Papun Orkesteri's concert even the smallest of the family can sing and play!

The energetic performances of the orchestra have melted the hearts of both young and grown-up listeners. Pikku Papun Orkesteri has become familiar to many on Yle TV2's Pikku Kakkonen and Musarullaa concert series.

In Rulla-klubi the band will perform as a quartet (Reetta Kuisma, Antti Kokkola, Maiju Kopra and Sannis Sundström)

Rulla-klubi is a club concept developed jointly by G Livelab Tampere and the Children's Cultural Centre Rulla, and offers a quality gig experience for the whole family.

Under 1 year old babies can enter the concert free of charge.