G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Rosita Luu + Ninni Forever Band, 26.2.2022

26.2.
Sat
21:00

Rosita Luu + Ninni Forever Band

Standard 24 €
Sisältäen eteispalvelumaksun

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Rosita Luu on Samettisuu-albumillaan Emma-ehdokkuuden saanut monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektrosta, soulista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoituksien lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää. Rosita Luu valittiin vuonna 2021 YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto-listaukseen.

Illan avaa Ninni Forever Band. Yhtye tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä, jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto. Ninni Forever Bandissa vaikuttavat Ninnin lisäksi Sini Suvanto rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa ja junossa.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Emma-nominated Rosita Luu visits G Livelab Tampere with her brilliant live band. She is well known for her eccentric lyrics and compositions, that fuse together elements of glam rock, pop, electro, soul and even country music. Rosita Luu was recently selected for the Breakthrough of 2021 listing by YleX and is currently working on her next full-length album.

The evening is opened by Ninni Forever Band led by Ninni Luhtasaari. Ninni has a golden hunch of pop, electric super sounds and novice touch on experiments with rock'n'roll. She is a musician, visual artist and a hat maker. She is also known from such favourite bands as Pintandwefall and Risto. Ninni is joined on stage by Sini Suvanto (drums), Joni Ekman (guitar) and Risto Ylihärsilä (el. piano, juno).

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus