G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Risto (solo), 5.2.2021

5.2.
Fri
20:00

Risto (solo)

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Risto esiintyy kahdella pienen kapasiteetin soolokeikalla pe 5.2. klo 20 ja 21:30. Ensimmäinen klo 20 alkava konsertti myös striimataan livenä. Striimiä ei ole mahdollista katsoa jälkitoistona.

--

Konsertti toteutetaan yleisötilaisuuksien koronarajoituksia noudattaen. Lisäksi konsertti striimataan. Striimilipulla (9,90 €) konsertteja voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

Jo ostetun keikkalipun voi halutessaan vaihtaa kolmeen striimilippuun. Liput voi vaihtaa striimilippukoodeiksi pyytämällä koodeja tästä sähköpostistamme: info.tampere@livelaboratorio.fi.

--

Huh huh, nimittäin ihan mielettömät fiilikset. Legendaarisen Risto-yhtyeen keulahahmo Risto Ylihärsilä palaa G Livelab Tampereelle soolokeikalle! Edellinen kokopitkä Risto-levy näki päivänvalon vuonna 2013, ja arvostetun Fonal Recordsin julkaisema II-albumi keräsi ilmestyessään täysiä viiden tähden arvioita. Teosto-palkinnonkin pokannut omaleimainen musiikintekijä on tullut tutuksi artistina, jonka kappaleet pitävät sisällään yllättäviä käännöksiä sivupoluille, joista muut eivät ole kuulleetkaan.

"Risto on aiemminkin näyttänyt ansaitsevansa paikkansa popmusiikin kaanonissa, mutta yhtä vaikuttavaa työtä yhtye ei ole aikaisemmin tehnyt. II tullaan muistamaan tulevaisuudessa eräänä upeimmista ja ristiriitaisimmista kotimaisista levyistä koskaan."
– Juho Äijö / Soundi

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Risto performs at G Livelab Tampere on 5.2. at 20 and 21:30. The first show will also be available as a livestream. Livestream will not be available on-demand.

The award winning Finnish rock eccentric Risto returns to G Livelab Tampere and performs a solo set of his highly personal music, last heard on the brilliant 2013 LP, “Risto II”.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus