G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Plutonium 74 akustisesti, 4.2.2022

4.2.
Fri
21:00

Plutonium 74 akustisesti

Standard 29 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Kulttistatuksen hurmoksellisilla live-esiintymisillään lunastanut Plutonium 74 soittaa akustisen minikiertueen alkuvuodesta. Helsinkiläisen rytmiorkesterin ainutlaatuiset keikat koetaan helmikuun alkupuolella Tampereen ja Helsingin G Livelabeissa sekä Turun Dynamossa. Konserttien lipunmyynti alkaa perjantaina 26. marraskuuta klo 9.

”Istuimme viime elokuussa keikan jälkeen basistimme Joonatan ”Ronski-Jonski” Kotilan puutarhassa ja jamittelimme akustisesti yhdessä menneen kesän plutoniumkappaleita, ikään kuin hyvästiksi lämmölle ja auringolle. Tuttuihin biiseihin löytyi yllättäen erilainen näkökulma ja uusi tunnelma: lauloimme ja soitimme kuin rakkaudessa pettyneet ampiaiskuhnurit törmäilemässä pian kellastuvien puiden runkoihin, kuin aavistaen, että talvi on taas pian täällä. Kaikki kuulosti sillä hetkellä ainutlaatuiselta ja ainoa asia mitä puuttui oli yleisö. Tuntuu siis ihanan lämpimältä ajatukselta, että pääsemme esittämään Plutonium 74 -yhtyeen kera nämä uudet akustisemmat sovitukset keskellä kylmintä helmikuuta”, yhtyeessä laulusta ja koskettimista vastaava Ylermi Rajamaa kertoo.

Plutonium 74:n albumit "Pasilasta Kallioon", "Peittoalueen ulkopuolella" sekä kesällä 2020 ilmestynyt ”Matkalla perille” ovat kohonneet uskollisen yleisön ikisuosikeiksi.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Cult band Plutonium 74 performs an acoustic special gig at G Livelab Tampere! Psychedelic band formed in 1998 has released three albums and charmed audiences with its thrilling live shows.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus