G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

SIIRTYY / POSTPONED PK Keränen & Leija Lautamaja (additional show), 12.3.2021

12.3.
Fri
19:30

SIIRTYY / POSTPONED PK Keränen & Leija Lautamaja (additional show)

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 19:10
Showtime: 19:30

Konsertti siirtyy maaliskuun koronarajoituksien vuoksi. Ilmoitamme uuden konserttipäivän mahdollisimman pian! Lipunomistajat kontaktoidaan sähköpostitse kun meillä on uusi konserttipäivä tiedossa.

PK Keränen ja Leija Lautamaja esiintyvät G Livelab Tampereella kahdella rajoitetun kapasiteetin minikeikalla 12.3. klo 19:30 (lisäkonsertti) ja klo 21. Lisäksi klo 21 alkava konsertti striimataan livenä G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

22-Pistepirkoista ja soolotuotannostaan tunnettu rockmuusikko PK Keränen saapuu G Livelabiin yhdessä harmonikkataiteilija Leija Lautamajan kanssa. Keikalla kuultavat Keräsen kappaleet polveilevat karkeasta tundrabluesista tummasävyiseen poppiin.

Leija Lautamaja on taiteilija ja muusikko, joka on erikoistunut suomalaiseen ja pohjoismaiseen kansanmusiikkiin. Hänen instrumenttejaan ovat diatoninen 3-rivinen haitari ja polkuharmooni. Lautamaja on myös säveltäjä, lauluntekijä ja sovittaja. Hän soittaa useissa bändeissä ja projekteissa Suomessa ja kansainvälisesti.

PK Keränen – laulu, kitara
Leija Lautamaja – melodeon

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

PK Keränen and Leija Lautamaja will perform at limited capacity mini gigs on 12.3. at 19:30 and 21:00. The last concert on 21:00 will also be streamed live via G Livelab websites and G Livelab app.

PK Keränen, one of Finland's most respected rock musicians familiar especially from 22-Pistepirkko, arrives at G Livelab together with Leija Lautamaja, a Helsinki based musician specialised in Finnish and Nordic folk music. PK´s songs, heard at the gig, vary from rough tundra blues to dark-toned pop.

PK Keränen - vocal, guitar
Leija Lautamaja - melodeon

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus