G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

PK Keränen & Leija Lautamaja (additional show), 12.8.2021

12.8.
Thu
18:00

PK Keränen & Leija Lautamaja (additional show)

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 17:00
Showtime: 18:00

HUOM! PK Keräsen ja Leija Lautamajan konsertit on siirretty aiemmalta päivämäärältään 12.3.2021, uusi konserttiajankohta on 12.8.2021. Konsertit järjestetään klo 18 ja 20. Aiempaan konserttiin 12.3. klo 19:30 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa 12.3. klo 18 ja aiempaan konserttiin 12.3. klo 21 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa 12.8. klo 20.

Mikäli haluat kuitenkin palauttaa aiemmin ostetun lipun, laita spostia (viimeinen palautuspäivä 4.4.2021:
info.tampere@livelaboratorio.fi

Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketti-palvelusta ja haluat rahojenpalautuksen, pyydämme olemaan yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan. Lisätiedot: www.tiketti.fi

--

PK Keränen ja Leija Lautamaja esiintyvät G Livelab Tampereella kahdella rajoitetun kapasiteetin minikeikalla 12.8. klo 18 (lisäkonsertti) ja klo 20. Lisäksi klo 20 alkava konsertti striimataan livenä G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

22-Pistepirkoista ja soolotuotannostaan tunnettu rockmuusikko PK Keränen saapuu G Livelabiin yhdessä haitaritaiteilija Leija Lautamajan kanssa. Keikalla kuultavat Keräsen kappaleet polveilevat karkeasta tundrabluesista tummasävyiseen poppiin.

Leija Lautamaja on taiteilija ja muusikko, joka on erikoistunut suomalaiseen ja pohjoismaiseen kansanmusiikkiin. Hänen instrumenttejaan ovat diatoninen 3-rivinen haitari ja polkuharmooni. Lautamaja on myös säveltäjä, lauluntekijä ja sovittaja. Hän soittaa useissa bändeissä ja projekteissa Suomessa ja kansainvälisesti.

PK Keränen – laulu, kitara
Leija Lautamaja – 3-rivinen haitari

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

PK Keränen and Leija Lautamaja will perform at limited capacity mini gigs on 12.8. at 18:00 and 20:00. The last concert on 20:00 will also be streamed live via G Livelab websites and G Livelab app.

PK Keränen, one of Finland's most respected rock musicians familiar especially from 22-Pistepirkko, arrives at G Livelab together with Leija Lautamaja, a Helsinki based musician specialised in Finnish and Nordic folk music. PK´s songs, heard at the gig, vary from rough tundra blues to dark-toned pop.

PK Keränen - vocal, guitar
Leija Lautamaja - accordeon

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus