G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Nelma U + Sebastian Noto, 28.1.2022

28.1.
Fri
21:00

Nelma U + Sebastian Noto

Standard 18 €
Sisältäen eteispalvelumaksun 3€
Opiskelija 15 €
Sisältäen eteispalvelumaksun 3€

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista.

Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu Nelma U, Vol 1 on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Kyseessä on siis jotain ainutlaatuista.

Nelma U työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan.

Illan avaa Sebastian Noto. Monelle vielä mysteerinä pysynyt Sebastian Noto on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä. Jo teinivuosistaan intohimoisesti musiikkia tehnyt artisti on kokeillut kaikenlaista. Hän on soittanut bändissä bassoa ja laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä, mutta on juuri nyt parhaimmillaan kotimaisen popparin kengissä. Ja sitä Sebastianin nykyinen musiikki myös on - rehellistä, kansainvälisen tason puhdasta poppia. Hyväntuulen musiikkia.

Sebastian Noto julkaisi debyytti-EP:nsä “Ääriviivoja” 18. kesäkuuta Skorpionin kautta.

HUOM! Keikalle on myynnissä opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Tarkastamme opiskelijakortin ovella keikalle saapuessa. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijahintaisen lipun. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Nelma U (alias Alma Uimonen) provides a fascinating mixture of internet age strangeness and Finnish melancholy. She is the newest discovery of music fans and one of the most interesting young artists in Finland. Her debut album “Nelma U, Vol 1” (2020) mixes influences from old PMMP tunes to hyperpop. Her newest singles include Kaikki kerrat kun me tavattiin and Lyhdyt.

The evening is opened by newcomer Sebastian Noto, who makes honest and pure international level pop music. His debut EP Ääriviivoja was released in June 2021 by Skorpion.

Student tickets also available 15 € each. Please show your student ID at the door. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus