G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Nelma U (levyjulkkarit) + Sebastian Noto, 30.6.2022

30.6.
Thu
21:00

Nelma U (levyjulkkarit) + Sebastian Noto

Standard 18 €
Sisältäen eteispalvelumaksun 3€
Opiskelija 15 €
Sisältäen eteispalvelumaksun 3€

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista, joka on julkaissut jo kaksi hehkutettua albumia. G Livelabissa juhlitaan näistä viimeisimmän, huhtikuussa julkaistun "Nelma U Vol. 2 - Takaisin kouluun" -albumin julkkareita.

Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu Nelma U, Vol 1 on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Artistin toinen albumi työstettiin yhteistyössä Matti Ahopellon ja Miikka Koiviston kanssa ja sai hehkutusta mm. Helsingin Sanomilta (****) ja soi Radio Helsingin viikon levynä.

"15 kappaleen kokonaisuudessa on vaikutteita hyperpopista, räpistä, ambientista sekä millenniumin aikaisen popin kimalluksesta. Tyttöydestä tulee voimavara tiivistunnelmaisissa, pariminuuttisissa kappaleissa, joissa on sopivassa suhteessa arkisen lyriikan kepeyttä ja vakavuutta."
- Helsingin Sanomat (****)

Illan avaa Sebastian Noto. Monelle vielä mysteerinä pysynyt Sebastian Noto on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä. Jo teinivuosistaan intohimoisesti musiikkia tehnyt artisti on kokeillut kaikenlaista. Hän on soittanut bändissä bassoa ja laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä, mutta on juuri nyt parhaimmillaan kotimaisen popparin kengissä. Ja sitä Sebastianin nykyinen musiikki myös on - rehellistä, kansainvälisen tason puhdasta poppia. Hyväntuulen musiikkia.

Sebastian Noto julkaisi debyytti-EP:nsä “Ääriviivoja” 18. kesäkuuta 2021 Skorpionin kautta.

HUOM! Keikalle on myynnissä opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Tarkastamme opiskelijakortin ovella keikalle saapuessa. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijahintaisen lipun. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Nelma U (alias Alma Uimonen) provides a fascinating mixture of internet age strangeness and Finnish melancholy. She is the newest discovery of music fans and one of the most interesting young artists in Finland. Her debut album “Nelma U, Vol 1” (2020) mixed influences from old PMMP tunes to hyperpop. Her second album "Nelma U Vol. 2 - Takaisin kouluun" was released in April and we'll celebrate the release at G Livelab!

The evening is opened by newcomer Sebastian Noto, who makes honest and pure international level pop music. His debut EP Ääriviivoja was released in June 2021 by Skorpion.

Student tickets also available 15 € each. Please show your student ID at the door. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus