G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Markus Perttula G Livelabin terassilla (free), 18.6.2021

18.6.
Fri
16:00

Markus Perttula G Livelabin terassilla (free)

Doors: 16:00
Showtime: 16:00

Suomen Jeff Buckleyksikin kehuttu Markus Perttula esiintyy maksuttomalla soolokeikalla G Livelabin terassilla!

Markus Perttula on laulaja-lauluntekijä, joka on suurimman osan elämästään työskennellyt musiikin parissa ja on vieraillut laulun lisäksi myös kontrabasistina eri julkaisuilla. Jeff Buckleyn lisäksi hän kuuntelee joskus tuoreempiakin artisteja kuten Taminoa, Andy Shaufia ja Puma Blueta. Suomalaisia suosikkeja ovat Egotripin, Ultramariinin ja Jonna Tervomaan lisäksi Iisa, Karina ja Vesta. Tämän hetken kuunnelluimmat Markuksen laulamat kappaleet Spotifyssä ovat Sans Paraden Hyperborea, Jori Sjöroosin Animals sekä ROOXXin Summertime Low.

Perttulan tuorein albumi "Aarnivalkea" (julkaisija Soit Se Silti) julkaistiin keväällä 2021. Perttula on aiemmin julkaissut kehutut albumit "Tuhon Sydän" (2013) ja "Monta Tarinaa" (2015).

"Kun kuuntelee Aarnivalkealta esimerkiksi kappaletta Näkymätön, ajattelee Radioheadin Amnesiac-aikoja. Toisaalta viileä 900 on öisyydessään jo ihan Kentiä. Molemmat ovat hienoja kappaleita – ei vaikutteiden, vaan kirjoitustaidon takia."
- Soundi 04/2021

--

Markus Perttula perfoms at G Livelab Tampere terrace. The event is free of charge.

Markus Perttula is a singer-songwriter who has worked in music for most of his life. In addition to Jeff Buckley, he sometimes listens to more recent artists such as Tamino, Andy Shauf and Puma Blueta. His Finnish favorites include Egotrippi, Utramariini, Jonna Tervomaa, Iisa, Karina and Vesta. The most listened songs sung by Markus on Spotify are Sans Parade's Hyperborea, Animals by Jori Sjöroos and Summertime Low by ROOXX.

Perttula's latest acclaimed album "Aarnivalkea" (published by Soit Se Silti) was released in the spring of 2021. Perttula has previously released the acclaimed albums "Tuhon Sydän" (2013) and "Monta Tarinaa" (2015).