G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Manuel Dunkel Quartet, 21.1.2021

21.1.
Thu
19:00

Manuel Dunkel Quartet

Standard 28 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Suomalaisen saksofonismin kovimpaan ytimeen kuuluva Manuel Dunkel esittää tuoreimmalla kokoonpanollaan musiikkia, jossa yhdistyvät melodisuus, jazzin perinne ja modernit sävyt. UMO:sta ja lukuisista huippuorkestereista tutun suomijazzin kestomenestyjän yhtyeessä soittavat pianisti Alexi Tuomarila, basisti Eero Seppä ja rumpali Jaska Lukkarinen. Kvartetin kokeneet muusikot ovat saaneet kiitosta erityisesti svengistä, erottuvasta soundista, virtuositeetista ja melodisesta ilmaisustaan.

Yhtye julkaisi vuonna 2019 levyn Discoveries ja teki sen ilmestymisen yhteydessä julkaisukiertueen sekä esiintyi Pori Jazz festivaalilla ja Tampere Jazz Happeningissa. Katri Kallionpää (HS) kirjoitti tuolloin Koko Jazz Clubin konsertista:

”Albumillaan Dunkel kumartaa vanhalle idolilleen Coltranelle ja koko modernin jazzin kaanonille. Mutta Kokolla tuli selväksi, että kvartetteineen Dunkel myös haastoi perinnettä. Hän otti tyylilajin haltuun ja pani vielä vähän paremmaksi ikään kuin olisi tahtonut sanoa: Täältä pesee, kaverit!”
Manuel Dunkel - saksofoni
Aleksi Tuomarila - piano
Eero Seppä - basso
Jaska Lukkarinen - rummut

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Saxophonist Manuel Dunkel mixes jazz tradition and modern tones with his latest line-up. Dunkel, familiar from UMO and various Finnish top jazz bands, is joined on stage by Alexi Tuomarila (piano), Eero Seppä (bass) and Jaska Lukkarinen (drums). The quartet has been praised for their melodic expression, swing and distinctive sound.

Manuel Dunkel - saxophone
Aleksi Tuomarila - piano
Eero Seppä - bass
Jaska Lukkarinen - drums

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus