G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Lyyti, 14.10.2022

14.10.
Fri
21:00

Lyyti

Standard 20 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti tekee omaleimaista runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä.

Toiveet ja helyt -albuminsa julkaisun jälkeen Lyyti on tehnyt ylistystä keränneitä keikkoja niin viisihenkisen yhtyeensä kuin jousikokoonpanon kanssa.

Lokakuussa Lyyti nähdään G Livelabin lavalla koko illan erikoiskeikalla, joka koostuu kahdesta setistä: ensimmäinen puoli soi viulistien, toinen bändin kanssa.

Keikalla kuullaan Lyytin rakastetuimpia lauluja tuttuina ja uusina sovituksina, harvemmin soitettuja helmiä, sekä esimakua Lyytin uudesta tuotannosta.

Lyyti tunnetaan herkkänä ja vimmaisena live-esiintyjänä, jonka jokainen keikka pyyhkii kuulijansa yli vastaansanomattomana aaltona.

”Lyytin keikka tuntui liki sukupolvikokemukselta: tämä aika kotimaisessa musiikissa muistetaan juuri tällaisista keikoista ja sellaisista levyistä kuin Toiveet ja helyt. Jos mahdollista, niin osa kappaleista, kuten pakahduttava Puhalla ja toivo, kuulosti livenä jopa jo valmiiksi erinomaisia levyversioita paremmilta. Lyyti oli kerrassaan ekstaattisen hyvä. ” -Arttu Seppänen, Keskisuomalainen 10.4.2022

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Keikka järjestään pääosin seisomakonserttina. Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Huomioithan, että ennakkoon tehdyt juoma- ja ruokatilaukset viedään pöytään valmiiksi juuri ennen tapahtuman ovien avaamista. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Lyyti is one of the most hyped indie artists at the moment with her distinctive poem pop music. Her second album “Toiveet ja helyt” was released in Autumn 2021. At G Livelab Tampere Lyyti performs two special sets, first with strings and then with her band.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus