G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Lauri Haav + Rosa Coste, 22.10.2021

22.10.
Fri
21:00

Lauri Haav + Rosa Coste

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Nuoret ja nousevat räppärit Lauri Haav ja Rosa Coste esiintyvät G Livelabissa lokakuussa!

Jyväskylän Kuokkalasta ponnistava nuori artistilupaus Lauri Haav julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ”Silmät Kii” toukokuussa 2020.

Julkaisun jälkeen virallisen albumilistan viidennelle sijalle noussut ”Silmät kii” sai kriitikoilta ja kuuntelijoilta positiivisen vastaanoton. Albumin vastaava tuottaja on jyväskyläläinen nuori lupaus Aaro630, ja vierailijoina kuullaan TIPPA, Justsesomali ja Gettomasa.

Suomen Drakeksi luonnehdittu Haav on artistina monipuolinen, kokeellinen, rohkea ja ajoittain inhimilliseen melankolisuuteen taittava. Rouhea ääni ja samaistuttavat nuoren miehen ajatukset rakkaudesta, arjesta ja tunnemaailmasta koukuttavat mukaansa. Lauri Haav on vieraillut muun muassa Pykärin ylistetyllä O -albumilla, Gettomasan ja Paperi T:n yhteisbiisillä Jeesei ja Gettomasan Emma-patsaan pokanneella albumilla Diplomaatti.

Illan avaa suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja Rosa Coste. Yksi vuoden puhutuimmista artistitulokkaista julkaisi esikoissinglensä musta talvella 2021 ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla.

Rovaniemeltä kotoisin oleva artisti on toiminut musiikin parissa jo lapsesta saakka. Lahjakas artisti työstää tällä hetkellä “Ole varovainen” (2021) -nimistä EP:tä, joka esittelee laaja-alaisesti artistin monipuolista tuotantoa. Uusin singlejulkaisu, niin ikään pohjoisesta kotoisin olevan KähinäPaten kanssa tehty, rento ja leikittelevä Siesta julkaistiin kesäkuussa 2021. Artisti solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa elokuussa 2021 PME Recordsin kanssa.

HUOM! Keikalle on myynnissä opiskelijalippuja hintaan 22 € / kpl. Tarkastamme opiskelijakortin ovella keikalle saapuessa.

HUOM! Tapahtuma toteutetaan pääosin seisomakonserttina.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Up-and-coming rap sensations Lauri Haav and Rosa Coste perform at G Livelab in October!

Lauri Haav released his long-waited debut album “Silmät Kii” last year. The rapper described as Drake of Finland offers brave, experimental and melancholic tunes. The evening is opened by R’n’B and soul artist Rosa Coste!

Student tickets also available. Please show your student ID at the door.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus