G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Laura Moisio, 2.10.2021

G Livestream
2.10.
Sat
21:00

Laura Moisio

Standard 25 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €
G Livestream 14,90 €
Striimauslippu 7 päivän on-demand -katselumahdollisuudella

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin itsensä asemoinut Laura Moisio kulkee omaa tietään suomalaisen musiikin kentällä. Tamperelainen laulaja-lauluntekijä tunnetaan herkistä pop-kappaleistaan, jotka yhdistelevät niin folkin, bluesin kuin vanhan iskelmän sävyjä. Pettämättömällä melodiatajullaan vaikutuksen tehnyt Moisio on noteerattu uransa varrella Teosto- ja Emma-ehdokkuuksilla. Parhaillaan Moisio työstää uutta materiaalia tulevalta kokopitkältään, jolta alkuvuonna julkaistiin single Kirje. Näin Moisio kuvailee tuoretta kappaletta: “Laulun kertoja ymmärtää olleensa hankala pitkään ja havahtuu siihen, ettei halua menettää rakastaan. On uskallettava avautua ja sitoutua tai toinen lähtee pois. Kertojan on helpompi ilmaista ajatuksensa kirjeessä kuin puhumalla. Kirje on kaunis ele, siinä on rakkautta.”

“Keskiössä on loistavasta ja ilahduttavan pitkäikäisestä bändistä huolimatta kitaroita, pianoa ja syntikkaakin pelaava Laura, jonka kuulaan äänen läsnäolo ja maneeriton spirituaalinen puhtaus puhuttelee ihan erityisesti.” – Jussi Niemi, Soundi (3/2020)

Konsertista tehdään myös striimaus. Livestriimauksen voi katsoa reaaliaikaisesti G Livelabin nettisivuilta ja G Livelab -applikaatiosta tai 7 päivän ajan on-demandina konsertin päätyttyä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Tampere-based singer-songwriter Laura Moisio performs music that stems from the vivid worlds of folk, blues and pop. All of her four studio albums have been well received by critics and her latest effort “Laulaa kun ei voi muutakaan” came out in 2020 by Texicalli Records. Currently Moisio is working on her new album and in October we expect to hear fresh material live at G Livelab Tampere.

The concert will also be streamed via G Livelab Tampere websites and G Livelab application. Streaming has 7 days on-demand rights.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus