G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Konservatorion pianistit ystävineen - Tampereen konservatorio 90 vuotta, 18.11.2021

18.11.
Thu
18:00

Konservatorion pianistit ystävineen - Tampereen konservatorio 90 vuotta

Doors: 17:00
Showtime: 18:00

HUOM! Pirkanmaa on koronapandemian leviämisaluetta, ja valtioneuvosto on määrännyt Pirkanmaalle leviämisalueiden ravintolarajoitukset. Tämän vuoksi G Livelab Tampere on toistaiseksi ottanut käyttöön koronapassin. Lue lisää: www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

G Livelabin upea Fazioli-flyygeli saa konsertissa kyytiä Tampereen konservatorion nuorilta pianisteilta. Flyygelin ääressä taituroivat sekä nuoremmat että vanhemmat musiikkiopistolaiset ja lisäksi ammatillisen toisen asteen soittajat. Pianistisen ohjelman ohella kuullaan muutama esitys lied- ja jousi–piano-duoilta. Pianistit esiintyvät konsertissa niin solistisesti kuin neli- ja kuusikätisestikin.

Konsertin ohjelmassa on monipuolisesti uutta ja vanhaa: W. A. Mozartin, Schubertin ja Chopinin musiikin rinnalla kuullaan esimerkiksi Ilkka Kuusiston, Harri Wessmanin, Joonas Pohjosen ja Tampereella pitkään vaikuttaneen Jouni Kaipaisen teoksia.

Lavalla on yhteensä noin 20 soittajaa ja laulajaa Tampereen konservatoriolta. Konsertti juhlistaa osaltaan Tampereen konservatorion 90-vuotista historiaa.

Tuotanto: Tampereen konservatorio

--

Please note! At the moment, the restrictions for the community transmission phase will be applied in Pirkanmaa area. Therefore we check EU Digital COVID Certificates when attending events at G Livelab Tampere. Read more: www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Piano students of Tampere Conservatoire perform at G Livelab Tampere. In addition to these young promising pianists we will hear performances of lied and string duos. The programme includes music by W. A. Mozart, Schubert, Chopin, Ilkka Kuusisto, Harri Wessman, Joonas Pohjonen and Jouni Kaipainen, to name a few.

Production: Tampere Conservatoire