G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Kauko Röyhkä: Jumalan lahja – paluu lähteelle, 11.3.2022

11.3.
Fri
21:00

Kauko Röyhkä: Jumalan lahja – paluu lähteelle

Standard 29 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Olen kultainen aasi jota
vedetään korvista ja
vedetään hännästä ja
tönitään tungoksessa, tönitään tungoksessa

Apuleius-niminen roomalainen kirjailija kirjoitti Kultaisen aasin (Metamorphosis) 100-luvun jälkipuoliskolla. Se on tarina miehestä, joka tuntee vetoa magiaan ja joka sen seurauksena muuttuu vahingossa aasiksi. Raakojen ja välinpitämättömien isäntien kuormajuhtana hän joutuu kokemaan kovia, kunnes Isis-jumalatar palauttaa hänet taas ihmiseksi.

Apuleiuksen romaani yritti puhua vanhojen jumalien puolesta aikana, jolloin Rooman valtakunta oli hylkäämässä ne ja kääntymässä kristinuskoon. Jumalan lahja oli ilmestyessään vuonna 1993 outo ja vieraantunut rocklevy. Tavallaan siinäkin etsitään yhteyttä vanhoihin jumaliin. Tai johonkin tuntemattomaan, mikä on arjen ja kaiken aisteilla havaittavan takana, johonkin, mikä vie meidät POIS TÄÄLTÄ. Me emme halua alistua orjiksi, me emme halua nöyrtyä ja luopua janosta, joka ajaa tutkimaan ihmismielen pimeyttä. Ehkä pimeys onkin valoa.

Jumalan lahja on ensimmäinen Suomessa tehty occultrock-albumi. Se oli 20 vuotta aikaansa edellä. Nyt Kauko Röyhkä tekee paluun lähteelle ja esittää Jumalan lahjan alusta loppuun. Bändissä soittaa bassoa S.A.Hynninen (Reverend Bizarre, Opium Warlords), kitaraa Puka Oinonen (Nights Of Iguana, Lapinlahden linnut, Pelle Miljoona & Rockers) ja rumpuja uudempi tulokas Roberto Lanz.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

The acclaimed writer and rock musician Kauko Röyhkä performs his classic album Jumalan lahja at G Livelab! Jumalan lahja was the first occult rock album made in Finland, 20 years ahead of its time.

Kauko Röyhkä has annoyed, shocked and delighted the Finnish people with his songs and novels since 1980. Röyhkä has also written film scripts, TV drama, columns and record reviews.

At G Livelab Röyhkä performs together with S.A.Hynninen (Reverend Bizarre, Opium Warlords) on bass, Puka Oinonen (Nights Of Iguana, Lapinlahden linnut, Pelle Miljoona & Rockers) on guitar and Roberto Lanz on drums.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus