G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Kasmir + KUUMAA, 5.3.2022

5.3.
Sat
21:00

Kasmir + KUUMAA

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Kotimaan kärkipopparit Kasmir ja KUUMAA hurmaavat yhteiskeikalla G Livelabissa!

R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir löi läpi vuonna 2014 esikoisalbumillaan ”AMK Dropout”, jonka singlelohkaisu ”Vadelmavene” on pysynyt suomalaisten kesähittinä jo vuosien ajan. Lahjakas vokalisti ja biisinkirjoittaja palkittiin 2015 Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä. Kasmirin toinen studioalbumi, alkuvuodesta 2018 ilmestynyt ”Valmis” nousi julkaisustaan suoraan Suomen listaykköseksi. Vuonna 2018 Kasmir oli mukana myös Vain elämää -tv-ohjelmassa.

Helsinkiläisartisti julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa "Jälki" syksyllä 2019. Kesällä 2020 hän yllätti kaikki julkaisemalla EP:n "Lumpeet" ilman ennakkovaroitusta. EP ei ollut Kasmirinkaan puolelta suunniteltu, vaan syntyi korona-ajan keikkatauon aikana Hangossa. Kasmirin viimeisin single on 2021 julkaistu Halleluja.

Illan avaa KUUMAA. Vuonna 2016 perustettu yhtye kiinnitti jo ensimmäisillä demoillaan Suomen musiikkimaailman huomion. Singlet Uppoon suhun, Hulluista runoista sekä Huuda lujempaa ovat saaneet osakseen jo mittavaa mediahuomiota, ja yhtyeen live-esiintymiset niin Tavastialla kuin Provinssinkin lavalla ovat keränneet kehuja ja ylistystä. Vuonna 2019 julkaistu debyyttilevy vakiinnutti tämän viisikon aseman kotimaisen popin kärkikastissa, ja viimeisimmät singlet Tarkoitin sua ja Oo vielä sekunnin mun ennakoivat bändille loistavaa tulevaisuutta.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä tapahtumaan ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Finnish top pop acts Kasmir and Kuumaa perform together at G Livelab!

R&B pop artist Kasmir released his debut album “AMK Dropout” featuring the massive hit “Vadelmavene” in 2014 and has since dropped three albums and an EP, won multiple Emma awards and appeared on Vain elämää tv show. His latest single Halleluja came out 2021.

The evening is opened by up-and-coming pop band KUUMAA known for their hits such as Uppoon suhun, Hulluista runoista and Huuda lujempaa.