G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Jukka Poika, 5.5.2022

5.5.
Thu
19:00

Jukka Poika

Standard 24 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti artistinuransa jo Soul Captain Band -yhtyeen riveissä 1997, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuodesta 2010 alkaen mm. jättihiteillään "Kylmästä lämpimään", "Mielihyvää", "Älä tyri" ja "Silkkii". Hän oli syksyllä 2021 mukana Vain elämää -ohjelman huippusuositulla 12. kaudella. Jukan soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita.

G Livelabissa Jukka Poika keikkailee DJ Stormyn kanssa.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä tapahtumaan ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Jukka Poika is a superstar of Finnish reggae, who started his career with Soul Captain Band in 1997 and is known for his solo career hits such as “Kylmästä lämpimään”, “Mielihyvää”, “Älä tyri” and “Silkkii”. In Autumn 2021 he joined tv phenomenon Vain elämää for its 12th season. At G Livelab he’ll perform together with DJ Stormy.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus