G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Jukka Kuoppamäki, 30.1.2021

30.1.
Sat
15:00

Jukka Kuoppamäki

Standard 28 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 14:00
Showtime: 15:00

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960 -lukujen taitteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta. Hänen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Jukka Kuoppamäki on tehnyt sävellyksiä itselleen sekä muille artisteille yhteensä noin 1 500 kappaletta.

Viime vuosina Kuoppamäki on ilahduttanut kuulijoitaan sekä uuden materiaalin että konserttikiertueiden muodossa. Hän on luomisvoimainen lauluntekijä, jolta syntyy joka kuukausi pari uutta laulua. ”Jos osaisi kirjoittaa vain joka sadannen, niin siinä säästyisi paljon paperia ja mustetta. Mutta mehän tiedämme, ettei elämä mene niin. Jos jokainen laulu olisi hitti, niin ei niistä osaisi niin iloita, kuten esimerkiksi kahdesta suurimmasta Anna mulle tähtitaivas ja Satulinna.”

G Livelabin konsertissa Jukka Kuoppamäkeä säestää kosketinsoittaja Jukka Ruusumaa.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Jukka Kuoppamäki is a Finnish musician and songwriter whose career began at the turn of the 1950s and 1960s. He has written controversial songs and spoken out for peace, love and honesty. His well-known songs include Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa and Sininen ja valkoinen. Jukka Kuoppamäki has made a total of about 1,500 compositions for himself and other artists.

In recent years, Kuoppamäki has delighted his listeners with both new material and concert tours. G In Livelab's concert, Jukka Kuoppamäki will be accompanied by keyboardist Jukka Ruusumaa.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus