G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Jukka Eskola Soul Trio, 6.2.2021

6.2.
Sat
20:00

Jukka Eskola Soul Trio

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Jukka Eskola Soul Trion konsertti joudutaan jakamaan kapasiteettirajoituksien vuoksi kahteen erilliseen konserttiin, joista ensimmäinen alkaa klo 20 ja toinen klo 21:30. Tämä johtuu siitä, että alkuperäiseen konserttiin on myyty kapasiteettirajoitukset ylittävä määrä lippuja ennen rajoituksien voimaanastumista. G Livelab Tampere ja Tiketti ovat yhteydessä lipunomistajiin sähköpostitse. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin sähköpostitse: info.tampere@livelaboratorio.fi.

Konsertit toteutetaan yleisötilaisuuksien koronarajoituksia noudattaen. Lisäksi klo 20 alkava konsertti striimataan. Striimilipulla (9,90 €) konsertteja voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa klo 19:45 alkaen. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

Jo ostetun keikkalipun voi halutessaan vaihtaa kolmeen striimilippuun. Liput voi vaihtaa striimilippukoodeiksi pyytämällä koodeja tästä sähköpostistamme: info.tampere@livelaboratorio.fi.

--

Trumpetisti Jukka Eskolan uusin kokoonpano Soul Trio on hurmannut svengillään niin kuulijat kuin kriitikotkin. Yhtyeessä vaikuttavat Eskolan lisäksi suomijazzin supertähdet Mikko Helevä (urut) ja Teppo Mäkynen (rummut).

Soul Trion toinen levy julkaistiin vuonna 2019. Uudet kappaleet esittelevät rosoista ja sielukasta jazzmusiikkia yhdistettynä Etelä-Amerikan rytmeihin, sekä entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

Yhtyeen materiaalin avainsanat ovat juurevuus, rytmi ja svengi, mutta kolmikko pyrkii myös vaikuttamaan kuulijoihinsa hienostuneella dynamiikalla ja välillä jopa minimalistisilla musiikillisilla ratkaisuilla. Jukka Eskola Soul Trion musiikki on rouhean soul- ja latin jazzin perinteestä ammentavaa svengaavaa nykyjazzia parhaimmillaan!

“Huikean trumpettiosaamisen, siis virtuoosisen tekniikan lisäksi Eskolan muusikkous nojaa ainakin seuraaviin suotaviin parametreihin: pettämättömään tyylitajuun, hulppeaan soundiin ja ilmaisuvoimaiseen rytmiikkaan.”
Jyri Ojala, Karjalainen (konserttiarvio, elokuu 2019)

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – urut
Teppo Mäkynen – rummut

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Please note! Jukka Eskola Soul Trio concert at G Livelab Tampere has been postponed to 6.2.2021. Tickets of the previous concert dates are valid in this replacement concert on 6.2.2021.

However, if you with to change your tickets to a G Livelab Tampere gift card or need a refund, please send us email (the last refund day 3.2.2021):
info.tampere@livelaboratorio.fi

If you have purchased your tickets from Tiketti and need a refund, please contact Tiketti: www.tiketti.fi

--

Jukka Eskola Soul Trio is Eskola on trumpet, Mikko Helevä on organ and Teppo Mäkynen on drums. In other words, some of the best musicians in Finnish jazz. Their music is soul jazz with plenty of swing and finesse, as witnessed on their two LPs released by Timmion Records in 2017 and 2019.

Jukka Eskola – trumpet
Mikko Helevä – organ
Teppo Mäkynen – drums

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus