G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Hervottomat - Iikka Kivi, Ursula Herlin & Antti Haapala, 2.4.2022

2.4.
Sat
21:00

Hervottomat - Iikka Kivi, Ursula Herlin & Antti Haapala

Standard 22 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Mistä tunnistaa ikäkriisin? -komiikan nuoret konkarit kertovat keväällä 2022

Koe komiikan nuorten konkareiden kiertue - Hervottomat!

Antti Haapalaa, Ursula Herliniä ja Iikka Kiveä yhdistää koomikkoina kaksi asiaa: he ovat tuoreita tekijöitä, mutta silti ehtineet tehdä paljon kaikenlaista hauskaa. Kolmikko on kirjoittanut YLE:n Noin viikon -satiirisarjoja, niittänyt somemenestystä ja kiertänyt käytännössä kaikki Suomen keikkakaupungit.

Tästä yhteensä 30 vuoden kokemuksen tuoman ammattitaidon ja tuoreen otteen yhdistelmästä syntyy poikkeuksellisen energinen ja virkistävä komiikkailtama, jonka Hervottomat -kiertue tuo ympäri Suomea keväällä 2022!

Haapala, Herlin ja Kivi haluavat viedä suomalaisia stand up -kiertueita pykälän verran pidemmälle ja luoda kokonaisvaltaisen elämyksen mietittyine yksityiskohtineen, ei vain marssittaa kolmea koomikkoa peräkkäin lavalle. Luvassa on jotain, mikä saattaa yllättää kokeneenkin komiikkafanin.

Tule mukaan ja haistele suomalaisen stand upin uutta tuulta!

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Tapahtuma on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan tapahtumaan tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

--

Stand-up comedians Antti Haapala, Ursula Herlin and Iikka Kivi perform at G Livelab Tampere during their Hervottomat stand-up tour!

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The event has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.