G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

G Livelab DJ's: DJ Hasbeens (Satu Keto & Susanna Vainiola), 27.11.2021

27.11.
Sat
22:30

G Livelab DJ's: DJ Hasbeens (Satu Keto & Susanna Vainiola)

Doors: 22:30
Showtime: 22:30

HUOM! Pirkanmaa on koronapandemian leviämisaluetta, ja valtioneuvosto on määrännyt Pirkanmaalle leviämisalueiden ravintolarajoitukset. Tämän vuoksi G Livelab Tampere on toistaiseksi ottanut käyttöön koronapassin. Lue lisää: www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Satu Keton ja Susanna Vainiolan muodostama DJ Hasbeens esiintyy G Livelab Tampereen maksuttomalla DJ-keikalla 27.11. klo 22:30 alkaen.

Kaksikon listalla on tuttuuksia ja jännyyksiä Kipparikvartetista Little Simziin.

Susanna Vainola on tuttu ääni Radio Suomen Muistojen bulevardista, Kissankehdosta ja Popradiosta. Joku muistanee hänet myös YleX:n ja Radiomafian taajuuksilta.

Satu Keton deejii-ura ulottuu myös Ylen taajuuksille. Hän on soittanut levyjä niin Yo-talolla, Tullikamarilla kuin Doriksessakin. Helsingissä tuttuja soittopaikkoja ovat Tavastia ja Vanha Ylioppilastalo.

DJ-keikalle on vapaa pääsy Espoo Big Band feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö - Blue Christmas -konsertin jälkeen eli noin klo 22:30 alkaen. DJ-setin pituus on arviolta 2 tuntia.

Liput Espoo Big Band feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö - Blue Christmas -konserttiin 27.11. klo 21:
www.glivelab.fi/tampere/events/espoo-big-band-feat-aili-ikonen-sami-pitkamo-blue--61389392c723c700187d10bf/

--

Please note! At the moment, the restrictions for the community transmission phase will be applied in Pirkanmaa area. Therefore we check EU Digital COVID Certificates when attending events at G Livelab Tampere. Read more: www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Satu Keto and Susanna Vainiola (alias DJ Hasbeens) perform a DJ set at G Livelab Tampere on 27.11. at 22:30. Susanna Vainiola is familiar from Radio Suomi (Muistojen bulevardi, Kissankehto, Popradio). Satu Keto has performed DJ sets for instance at YO-talo, Tullikamari, Doris and Tavastia.

Their DJ set includes familiar tunes and new arrivals from Kipparikvartetti to Little Simz.

Free entry during the DJ set starting at 22:30.