G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

G Livejam feat. Anssi Salminen & Mikko Löytty (free), 28.9.2021

28.9.
Tue
19:00

G Livejam feat. Anssi Salminen & Mikko Löytty (free)

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

G Livejam feat. Anssi Salminen & Mikko Löytty

Syyskuun G Livejameissa on luvassa juurevaa rokkia, kun tähtivieraiksi saapuvat kitaristitaituri Anssi Salminen ja basistilegenda Mikko Löytty! Artistisetin jälkeen on luvassa jälleen kaikille avoimet jamit!

Kitaristi Anssi Salminen taitaa folkin, rockin ja juurimusiikin, tunnetaan kansanmusiikkiyhtye Friggin ja Jarkko Martikaisen yhtyeistä sekä Joonas Nordman show'sta ja on julkaissut myös soololevyn 2019. Viihdyttävänä showmiehenä tunnettu Salminen soittaa usein jo ensimmäisen biisin aikana kitara selän takana.

Mikko Löytty on luottobasisti mm. Mikko Kuustosen, Heikki Salon, Remu Aaltosen ja veljiensä Jaakon ja Sakarin taustalla ja on julkaissut myös soololevyjä. Löytyn seuraavan omaa nimeä kantavan albumin kokoonpano on todellinen "who's who" kotimaisen bluesmusiikin kentällä. Albumilla musisoivat mm. Dave Lindholm, Heikki Silvennoinen ja Pepe Ahlqvist.

G Livejam:

G Livejam on kaikille avoin, maksuton ja tasa-arvoinen jami-ilta. Jameissa nähdään aina vaihtuva artistivieras sekä pirkanmaalaisista muusikoista koostuva, niinikään vaihtuva houseband. Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin sekä G Livejam -klubin vetäjien Markus Pajakkalan ja Juho Kanervon kanssa. Artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

--

G Livejam is a new free-of-charge jam night equal and open to everyone. The monthly club night features changing guest artists as well as a house band consisting of musicians from Pirkanmaa area led by Markus Pajakkala and Juho Kanervo.

Our September guest artists are the talented guitarist Anssi Salminen (Frigg, Jarkko Martikainen, Joonas Nordman Show) and bass player legend Mikko Löytty (Mikko Kuustonen, Heikki Salo, Remu Aaltonen, Dave Lindholm etc.).

After the artist set everyone can participate by jumping on stage and joining spontaneous music. G Livelab Tampere offers its monthly jammers traditional band instruments. Of course, you can also take your own instrument to the stage and join.

The event is free and has no age limit.