G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Dominutz, 1.10.2022

1.10.
Sat
15:00

Dominutz

Standard 20 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 14:00
Showtime: 15:00

Dominutz-lauluryhmän konsertti on siirtynyt yhtyeen toiveesta lokakuuhun 2022.

Dominutz on tamperelainen, kuudentoista taitavan naisen a cappella -lauluryhmä. Ryhmä keikkailee aktiivisesti eri kokoonpanoilla Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Dominutzin ohjelmisto koostuu tunnetusta pop- ja lauluyhtyemusiikista, aina herkemmistä kotimaisista hiteistä suomalaiseen ja ulkomaiseen bilemusaan. Dominutzin soundia on kuvattu yhtä aikaa herkäksi ja juurevaksi ja esiintymistä ilmaisuvoimaiseksi.

Taidolla ja tunteella esitettyä musiikkia ja sopiva ripaus glamouria on tarjolla myös lokakuussa, kun Dominutz hyppää yleisön pyynnöstä jälleen G Livelabin lavalle koko kuudentoista laulajan voimin.

“On upea esiintyä jälleen G Livelabissa! Huikeat musiikilliset puitteet ja tunnelmallinen miljöö on kuin meille tehty ja tuo esiin kaikki ne vivahteet, joita musiikkimme vain voi tarjota. Settiin olemme valinneet ohjelmistostamme kaikista ihanimpia pop-musiikin helmiä, omia ja yleisömme suosikkeja. Uusia tarkoin valikoituja sovituksiakin on luvassa. Katsotaan, saadaanko tinakengät nousemaan kattoon ;). Esityksemme sopii hyvin sekä yksin nautittavaksi, että kavereiden kanssa koettavaksi. Emme malta odottaa, korkokengät ja korvakorut on jo valittu. Nähdään keikalla!”

Tuotanto Dominutz. G Livelabin kausikortti ei ole voimassa tässä konsertissa.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

--

Dominutz is an a cappella ensemble of 16 women performing harmonized pop and rock covers both in English and in Finnish.

Production Dominutz.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.