G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Countdown: Pirkanmaan musiikkiopiston rytmimusiikkilinjan päättökonsertit, 25.5.2022

25.5.
Wed
19:00

Countdown: Pirkanmaan musiikkiopiston rytmimusiikkilinjan päättökonsertit

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Pirkanmaan musiikkiopiston rytmimusiikkilinjan opiskelijoiden päättökonsertit valtaavat G Livelabin lavan ja johdattavat meidät illan aikana tuoreiden sovitusten ja uuden musiikin äärelle. Illalla lavalle nousevat opintonsa PMO:lla päättävät Ilari Ryhänen, Jani Tikka sekä Josephine Lenick yhtyeineen.

Ilari Ryhänen ja Maammon Tummat Marjat kutsuvat yleisön tuijottamaan kanssaan syvyyteen ja kohtaamaan syvyyden katse. Lauluissa ja sävelkuluissa taltioidaan sivistyksen, järjestyksen ja estojen meressä uinuva murhaajan sielu.

Jani Tikka on kolmekymppinen tamperelainen laulaja-lauluntekijä. Hänen kappaleilleen ominaisia ovat vahvat melodiat sekä pehmeät, käsinkosketeltavat tunnelmat. Tikalle laulut ovat luonteva ilmaisuväylä pukea tuntemuksia sanoiksi. Äänimaailmaltaan hänen kappaleensa yhdistelevät orgaanisesti pop-, rock- ja folk-perinteitä. Tikka on tehnyt lauluja yli 10 vuoden ajan, mutta on vihdoin julkaisemassa esikois-EP:nsä, jonka kappaleita kuullaan G Livelabin keikalla.

Josephine Lenick on tamperelainen laulaja ja lauluntekijä. Konsertissa kuullaan Josephinen uusinta tuotantoa sovitettuna bändille ja jousikvartetille. Musiikillinen matka johdattaa meidät indie-folkin tielle, jossa kuljetaan erilaisten kokemusten, ihmissuhteiden ja tunteiden maailmassa.

Lippuja saatavilla myös ovelta mikäli tapahtuma ei myy ennakkoon loppuun.

G Livelabin konsertit ovat ikärajattomia.

Tuotanto: Pirkanmaan musiikkiopisto

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle.

Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

HUOM! Tämän konsertin ennakkovaraukset on loppuun varatut!

--

Students finishing their studies at Pirkanmaan musiikkiopisto take the stage! The concert includes performances by PMO students Ilari Ryhänen, Jani Tikka and Josephine Lenick and their bands.

The event has no age limit.

Production: Pirkanmaan musiikkiopisto