G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

SIIRTYY / POSTPONED: Arja Koriseva, 28.5.2021

28.5.
Fri
21:00

SIIRTYY / POSTPONED: Arja Koriseva

Standard 45 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Monipuolinen viihdetaiteilija ja kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva esiintyy yhdessä pianisti Minna Lintukankaan kanssa G Livelab Tampereella 28.5. kahdessa konsertissa klo 18 ja 21.

Korisevan ja Lintukankaan "Lauluja ja ajatuksia elämästä" on tunnelmallinen, läheinen ja lämminhenkinen ilta, jossa tarinat ja elämänmakuisen laulut nivoutuvat yhteen ja antavat kuulijalle tilaa peilata sanomaa itseensä. Arja kertoo koskettavia, hauskoja ja merkityksellisiä hetkiä omista kokemuksistaan ja havainnoistaan matkan varrelta. Konsertissa kuullaan Korisevan rakastetuimpia hittejä sekä helmiä Korisevan ja Lintukankaan yhteiseltä Majakanvartijat-albumilta.

Arja Koriseva – laulu
Minna Lintukangas – piano

Konsertti on ikärajaton.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Beloved Arja Koriseva performs at G Livelab together with pianist Minna Lintukangas on 28.5. at 18:00 and 21:00. The duo will provide an atmospheric and warm evening and perform Koriseva’s classics as well as songs from the duo’s album Majakanvartijat.

Arja Koriseva – vocals
Minna Lintukangas – piano

The concert has no age limit.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus