G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Anitta "Iso A" Ahonen + Antti Haapala + Tommi Mujunen feat. DJ Valmet, 25.9.2021

25.9.
Sat
20:00

Anitta "Iso A" Ahonen + Antti Haapala + Tommi Mujunen feat. DJ Valmet

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

G Livelabin syyskuista stand up -iltaa tähdittävät Anitta "Iso A" Ahonen, Antti Haapala ja Tommi Mujunen! Antti Haapala korvaa esityksessä Petri Hankosen, joka ei valitettavasti pääse esiintymään. Ilta päättyy DJ Valmetin DJ-settiin. Stand up -esitysten jälkeen maksuton sisäänpääsy. Klo 22 - 00 kaikki juomat -20%!

Anitta ”Iso A” Ahonen on Suomikomiikan ehdoton keisarinna ja kaikkien janoisten koomikkopimujen vahinkoäiti, joka kasvattaa ”jälkikasvuaan” ainoastaan varoittavan esimerkin voimin. Tämä oman elämänsä ronski ruusu, häpeilemätön horsma ja peloton peikonlehti on sanalla sanoen kukkea tosinaaras, joka ei pyytele anteeksi mitään, mutta saa anteeksi kaiken. Anitta on anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä huvittaa.

Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin.

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Illan päättää DJ Valmet (Teemu Kiiskilä), joka tarjoilee kattauksen Finnhitsejä, Italoa, ysäriteknoa ja -dancea, diskoa ja funkia. DJ-setin ajan klo 22-00 välillä maksuton sisäänpääsy ja kaikki juomat -20%!

--

Stand-up comedians Anitta "Iso A" Ahonen, Antti Haapala and Tommi Mujunen perform at G Livelab Tampere! The evening ends with DJ Valmet DJ set. Drinks -20% at 22:00-00:00.