G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Aavikko, 16.7.2021

16.7.
Fri
20:00

Aavikko

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

HUOM!
Konsertti on siirtynyt Pirkanmaan koronarajoitusten vuoksi. Uusi keikkapäivä on 16.7. Lippusi käy uudelle päivälle sellaisenaan.
Kaikki lipunomistajat kontaktoidaan sähköpostitse.
Rahapalautukset 10.5. mennessä:
G Livelabin lippukauppa: laita viestiä osoitteeseen info.tampere@livelaboratorio.fi
Tiketti: ota yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun

Jääkiekossa on kolme erää. Filosofien dialektiikassa teesi, antiteesi ja synteesi. Klubilla on bändi, yleisö ja lattia. Aavikossa on kolme jäsentä.

Vuonna 1995 Siilinjärvellä perustettu Aavikko on jo kuuden studioalbumin verran operoinut tällaisten peruskäsitteiden äärellä. Yhtyeen viimeisin albumi Monopoly (2019) palaa edeltäjänsä Okeanoksen eskapistisesta kristallimerestä hikiseen konkretiaan hälyn, vauhdin ja värivalojen keskelle. Albumi sisältää funktionaalista käyttömusiikkia, sähköisen äänen muotoilua syntetisaattoreilla. Tarttuvat melodiat koukuttavat kuin viihdeohjelmien logot tai supermarkettien hyllyrivit.

Aavikko - We play, You dance.

Tomi Kosonen - koskettimet
Tomi Leppänen - rummut ja sähköiset lyömäsoittimet
Paul Staufenbiel - syntetisaattori

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Formed in Siilinjärvi in year 1995, Aavikko has thus far released six albums. Their lates "Monopoly" (2019) is a token of rare optimism, pure manifestation of ”Disco Muysic”.

Aavikko - We play, You dance.

Tomi Kosonen - keyboard
Tomi Leppänen - drums
Paul Staufenbiel - synthesizer

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus