G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Visit us safely - Read our safety instructions, 31.12.2021

Visit us safely - Read our safety instructions

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Pirkanmaa on koronapandemian leviämisaluetta, ja valtioneuvosto on määrännyt Pirkanmaalle leviämisalueiden ravintolarajoitukset.

Tämän vuoksi G Livelab Tampere on toistaiseksi ottanut käyttöön koronapassin. Koronapassin turvin pystymme järjestämään tapahtumia leviämisalueella ilman kapasiteetti- ja aukiolorajoituksia, työllistämään artisteja ja henkilökuntaamme täysimääräisesti ja tuottamaan mahdollisimman terveysturvallisia kulttuurielämyksiä musiikin ystäville. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu tai kun tuore koronatestin tulos on negatiivinen.

Testitulos on voimassa kolme päivää, ja testejä tekee muun muassa 9lives, 9lives.fi. Jos aikuinen ei voi lääketieteellisistä syistä ottaa koronarokotetta, hänellä on oikeus saada tarvitsemansa koronatestitulos maksutta julkisesta terveydenhuollosta. Myös 16-17 -vuotiaat lapset saavat testin maksutta. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä suosittelee kuitenkin, että rokottamattomat henkilöt eivät toistaiseksi lainkaan osallistuisi korkean riskin tapahtumiin, jollaiseksi luokitellaan anniskeluravintolat sekä yleisötilaisuudet ilman ennalta määrättyä istumapaikkaa.

Omakantaan pääset täältä: www.kanta.fi/koronapassi. Lataa EU:n koronatodistus puhelimeesi tai tulosta se paperille. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voi noutaa todistuksen terveysasemalta.
Koronapassin esittämisvelvoite ei koske alle 16-vuotiaita lapsia.

EU:n koronatodistuksen QR-koodi luetaan ovella konserttiin saapumisen yhteydessä, mikä tarkoittaa normaalia pidempää jonotusaikaa ovella. Saavuthan konserttipaikalle ajoissa, jotta keikka pääsee alkamaan ajallaan.

Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös kävijöiden henkilöllisyyden. Ruuhkien välttämiseksi otathan konserttilippusi, koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille jo ennen omaa vuoroasi.

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

--

G Livelab Tampere on musiikkiravintola. Ohjeistuksella ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilan. Noudatathan seuraavia ohjeita:

· Saapuminen ravintolaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet altistunut koronavirukselle. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Saavu ajoissa ravintolaan, jotta vältyt jonottamiselta. Aikataulut löydät G Livelabin nettisivuilta.
· Tiloissamme on hyvä käyttää maskia jonotustilanteissa. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
· Vältäthän fyysistä kontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa.
· Kaikilla keikoilla asiakkailla ei ole omaa istumapaikkaa pöydän ääressä, mutta voit varmistaa itsellesi istumapaikan tekemällä ennakkotilauksen matkapuhelinsovelluksellamme. Saapuessasi henkilökunta opastaa sinut omaan pöytääsi.
· Muista käsihygienia ja huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille.
· Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voit myös valokuvata sen.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -sovelluksella välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa G Livelab -sovelluksen lisäksi korttimaksua.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita.

G Livelab Tampere on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumiseksi. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai aiemmin sairastetun taudin), mikäli G Livelab Tampere sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

--

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS

At the moment, the restrictions for the community transmission phase will be applied in Pirkanmaa area. Therefore we check EU Digital COVID Certificates when attending events at G Livelab Tampere. More info on EU Digital COVID Certificates:
ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

Admission to the restaurant is prohibited without a EU Digital COVID Certificate.

G Livelab Tampere is a music restaurant. Advance arrangements and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff. We ask our concert clients to follow our guidelines:

· Admission to the restaurant is prohibited if you have flu symptoms or are possibly in the infection chain. In case of illness, tickets have a money back quarantee.
· By arriving early you can avoid queuing. You can find concert timetables from our websites.
· We recommend face masks during queuing. Masks are also available at the ticket office.
· Please avoid physical contact with other customers and performers, if possible.
· We cannot guarantee seating for all guests, but preordering food or drinks via G Livelab app provides a table reservation.
· Please remember hand hygiene and consider other customers.
· To avoid queuing, please use the table service by ordering drinks and food via G Livelab app. In addition to the application, payment preferably by cards and contactless payment.