FAQ

FAQ

Miten saapua G Livelabiin?

G Livelab sijaitsee Yrjönkadun ja Pienen Roobertinkadun risteyksessä Helsingin Punavuoressa ja keskustasta paikan päälle pääset kätevästi kävellen. Lähimmät ratikkapysäkit ovat Kolmikulma sekä Erottaja ja lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Designmuseolla (Korkeavuorenkatu 23).

Miten ostan liput G Livelabin keikalle? Käykö G Livelabissa virikesetelit?

Lippuja G Livelabin keikoille myydään G Livelabin omassa lippukaupassa osoitteessa www.glivelab.fi sekä G Livelab-applikaatiossa. Lippuja myydään myös ovella, mikäli keikka ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Meillä ei vielä valitettavasti käy maksuvälineenä virikesetelit tai Smartum-setelit, jos asiaan tulee muutosta tiedotamme asiasta.

Myydäänkö G Livelabissa ruokaa?

G Livelabin ruokapuoli on vielä työ alla. Piakkoin G Livelab -applikaatiolla on mahdollista tilata ruokaa klubin omasta keittiöstä ja lähiravintoloista. Tiedotamme tästä mahdollisuudesta piakkoin.

Voiko G Livelabiin varata pöytiä?

G Livelabiin ei valitettavasti voi varata pöytiä. Takaat parhaan paikan saapumalla ajoissa keikalle.

Mikä on G Livelab -applikaatio?

G Livelabilla on oma mobiiliapplikaatio, joka on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja Android-puhelimille. Applikaatiosta löydät G Livelabin koko julkaistun ohjelman, voit ostaa lippuja keikoille sekä tilata juomia pöytään keikoilla.

iOS
Android

Mikä on G Livelabin kapasiteetti? Kuinka paljon tuoleja tilassa on?

G Livelabin kapasiteetti on 180 henkeä. Istumapaikkoja klubilla on n. 100.

Onko G Livelab esteetön?

G Livelabin ovella on luiska pyörätuolille. Klubilta löytyy invavessa sekä hissi alas vessoille. Pyörätuolilla pääsee lähelle lavaa ja näkee keikan loistavasti. Avustajat pääsevät keikoille ilmaiseksi.

Onko G Livelabin keikoille ikärajaa?

G Livelabin keikoille ovat tervetulleita kaikenikäiset. Live-keikkojen jälkeen olevilla DJ keikoilla ikäraja on K-18.

Maksaako G Livelabin narikka?

G Livelabin narikka sisältyy lipun hintaan, ja ilmaiskeikoilla eteispalvelu on 3 €.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta info@livelaboratorio.fi.

Miten G Livelabiin buukataan ohjelmaa?

G Livelabin live-ohjelmasta vastaa ohjelmatyöryhmä. Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan osoitteeseen booking@livelaboratorio.fi.

Miten G Livelabin saan varattua yksityiskäyttöön?

Tilan vuokraamisessa yksityiskäyttöön ja tapahtumatuotantoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä meilitse info@livelaboratorio.fi tai suoraan ravintolapäällikkö Jussi Orbinskiin jussi@livelaboratorio.fi.

Kohtaan sopimatonta käytöstä keikalla, miten toimin?

G Livelab on kaikenlaisesta syrjinnästä ja ahdistelusta vapaa tila. Jos kohtaat sopimatonta tai häiriötä aiheuttavaa käytöstä keikalla, ota yhteys klubin henkilökuntaan tai järjestyksenvalvojiin.