G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

The Hearing, 26.11.2021

26.11.
Fri
20:00

The Hearing

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ / NEW DATE:
4.9.2021 >> 26.11.2021

The Hearingin G Livelab Helsinki -keikka on siirtynyt marraskuulle koronavirustilanteen aiheuttamien rajoituksien vuoksi. Jo ostetut ennakkoliput käyvät korvaavalle keikalle sellaisenaan. Mikäli haluat vaihtaa lippusi G Livelabin lahjakorttiin tai haluat palauttaa lipun, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen: support@livelaboratorio.fi. Mikäli ennakkolippusi on ostettu Lippupisteestä tai Tiketistä ja haluat palauttaa lipun, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan. Kiitos kärsivällisyydestänne!

The Hearing's concert at G Livelab Helsinki has been rescheduled for November due to covid restrictions. Ticket holders: your current tickets are valid for the new date as such. We also offer the possibility to exchange your purchased ticket to a gift ticket, that you can use on any G Livelab Helsinki concert you wish. Tickets can also be refunded at their point of purchase. We thank you for your patience. Further information: support@livelaboratorio.fi.

--

The Hearing on mm. Ruusut-yhtyeestä ja Pintandwefallin riveistä tutun Ringa Mannerin lämpimiä lauluharmonioita, mielivaltaisia poppimelodioita, liikuttavia rytmejä ja vahvaa läsnäoloa tarjoileva dream pop -yhtye. Kolmannella albumillaan The Hearingin soundimaailma on viimeistellympi kuin aiemmin, vaikka vain yhtä genreä on silti vaikeaa nimetä. Demian-levy sekoittelee luontevasti elementtejä modernista pohjoismaisesta popista, teknosta ja klubimaailmasta, ja antaa valtavien särösyntetisaattoriaaltojen törmäillä moniäänisiin kuoroharmonioihin mielensä mukaan.

"Luovimmillaan Demian on musiikkia, joka on saatu valmiiksi viemällä se hajoamispisteeseen asti. Määränpäältä se ei kuitenkaan kuulosta. Purettavaa ja kasattavaa on jäljellä vielä niin paljon, että levyn lopullinen merkitys määrittynee vasta tulevaisuudessa, osana jotakin mitä kukaan ei osaa vielä ennustaa." – Soundi

The Hearing is the solo alias of Helsinki-based musician Ringa Manner. On her third album "Demian", The Hearing takes a turn for a more polished sound. Taking elements from modern scandinavian pop, techno and the Helsinki club scene, while letting distorted tidalwaves of howling synthesizers and choir harmonies battle it out amongst themselves, she creates a musical combination that is not easily labeled as any one genre.

--

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme täällä:
glivelab.fi/events/5f844fae2b9707001711fcb7/

G LIVELAB HELSINKI - SAFETY INSTRUCTIONS

The concert will be held with a small audience capacity. Advance arrangements, safety distances and enhanced hygiene solutions aim to guarantee the safest possible concert experience for customers, musicians and staff.

Please read our safety instructions here:
glivelab.fi/events/5f844fae2b9707001711fcb7/