G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

SIIRTYY/POSTPONED: Pop & Jazzleirin 50-vuotisjuhlakonsertti, 20.1.2021

20.1.
Wed
19:00

SIIRTYY/POSTPONED: Pop & Jazzleirin 50-vuotisjuhlakonsertti

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

KONSERTTI SIIRTYY / CONCERT POSTPONED

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on linjannut että yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia jatketaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tammikuun loppuun asti. Kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on HUSin alueella kielletty.

Näin ollen myös G Livelab Helsingissä tammikuussa järjestettäväksi suunniteltu Pop & Jazzleirin 50-vuotisjuhlakonsertti joudutaan siirtämään. Korvaavaa keikkapäivää etsitään parhaillaan ja tiedotamme uuden päivämäärän mahdollisimman pian. Jo ostetut ennakkoliput käyvät korvaavaan konserttiin sellaisenaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot: support@livelaboratorio.fi.

--

Valtakunnallinen Popjazzleiri täyttää tänä kesänä 50 vuotta. Tämän kunniaksi järjestetään tiistaina 15.9. juhlakeikka G Livelabissa, jossa esiintyvät leirin huippunimet eri vuosikymmeniltä. Illan aikana lavalle nousee yli parikymmentä suomalaista huippumuusikkoa, jotka ovat kaikki Popjazzleirin kasvatteja.

Konsertissa nähdään mm. Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta, Ufo Mustonen & Peter Engberg-duo, Peelan tyypit, Hunajamelonit, Roope Salminen ja Koirat sekä useita nimiä jazzin huipulta, kuten Riitta Paakki, Mikko Hassinen, Manuel Dunkel ja Tuure Koski.

Popjazzleiri Klaus ja Seija Järvisen pitämä musiikkileiri on ollut osa Pop & Jazz Konservatorion syntyprosessia. Satakunnassa järjestettävän leirin historian
aikana leiriläisiä on ollut yhteensä yli 2500. Entisistä leiriläisistä löytyy lukuisia niin
kotimaisia eturivin muusikoita kuin kansainvälisiä tähtiäkin – kuten Jukkis Uotila, Iiro Rantala, Alexi Laiho, Ville Valo, Erin Anttila ja Karina-yhtye.

Popjazzleiriä järjestää Pop & Jazz Konservatorion Säätiö

--

Hyvä G Livelab Helsingin asiakas,

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Koronavirusepidemian vuoksi tilojemme puhdistamista ja hygieniaa tehostetaan ennen kaikkia tapahtumia.

Pyydämme sinua noudattamaan seuraavaa ohjeistusta osallistuessasi tapahtumiimme:

· Pese/desinfioi kätesi heti saavuttuasi.
· Ethän juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Ethän kättele tai halaa, ja vältäthän lähikontaktia.
· Teethän tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi tungoksen baaritiskillä.
· Vältäthän maksamista käteisellä.
· Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa.

Konserttien toteutuminen ei ole toistaiseksi vaarantunut. Kunnioitamme viranomaisten määräyksiä ja tiedotamme tarpeen mukaan lisää.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
G Livelab Helsinki