G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Samae Koskinen (G Livestream), 5.3.2021

5.3.
Fri
21:00

Samae Koskinen (G Livestream)

Showtime: 21:00

Samae Koskinen esiintyy soolona G Livelab Tampereella kahdessa rajoitetun kapasiteetin konsertissa 5.3. klo 19 (lisäkonsertti) ja klo 21. Lisäksi klo 21 alkava konsertti striimataan. Striimilipulla (9,90 €) konsertteja voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten suomenkielisistä kappaleistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen lyriikat koskettavat, mutta mukana on aina huumoria. Kesähitti Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyslaulu Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertova Keltaista, ulkopuolisuuden ylistys Spoon River, ja isyyden alkumetrejä sanoittava Sinä ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti Hän asuu näillä kulmilla ja sitä seuranneen Elossa-albumin Emma-ehdokkuus saivat jatkoa hienojen laulujen ja konserttien sarjalla. Tähän mennessä Koskinen on julkaissut seitsemän albumia, viimeisimpänä Maidstone (2019), joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Oman tuotantonsa lisäksi Samae Koskinen on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle ja tuottanut muun muassa Jarkko Martikaisen Koirien taivas -albumin.