G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Masa Orpana (G Livestream), 4.3.2021

4.3.
Thu
19:00

Masa Orpana (G Livestream)

Showtime: 19:00

Masa Orpana Honk esiintyy G Livelab Tampereella kahdessa rajoitetun kapasiteetin konsertissa 4.3. klo 19 ja klo 21. Lisäksi klo 19 alkava konsertti striimataan. Striimilipulla (9,90 €) konsertteja voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Striimillä ei ole jälkikatseluoikeutta.

Masa Orpana Honk tuo juurimusiikin riemun ja monipuoliset rytmit nykyaikaiseen jazz-ympäristöön. Yhtyeen valtti on kolmen saksofonin sektio, jota komppaa New Orleansin hengessä sykkivä rytmiryhmä. Bändin musiikissa yhdistyvät afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Honk on perustettu alunperin vuonna 2012 ja se on soittanut keikoilla enimmäkseen kvartettina Masa Orpanan ollessa ainoa puhaltaja. Kahdella saksofonistilla vahvistettu kokoonpano syntyi ideasta soittaa keikoilla Orpanan useammalle puhaltajalle tehtyjä sovituksia. Laajennettu yhtye soitti ensimmäisen keikkansa täpötäydelle klubille talvella 2020.

Masa Orpana - tenorisaksofoni
Tuomas Heinonen - altto- ja tenorisaksofoni
Aino Heikkonen - baritonisaksofoni
Jonni Seppälä – kitara, laulu
Ville Vallila - basso
Juppo Paavola - rummut