G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Kalevala elävänä tai kuolleena -klubi: Tuomari Nurmio & UGR!, Juha Hurme & Kalevalan ydinfysiikkaa, 2.9.2020

2.9.
Wed
19:00

Kalevala elävänä tai kuolleena -klubi: Tuomari Nurmio & UGR!, Juha Hurme & Kalevalan ydinfysiikkaa

Standard 28 €
Includes 3€ cloakroom service
Discount 23 €
Includes 3€ cloakroom service (Students, servicemen, unemployed, pensioners)

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

HUOM. Uusi päivämäärä ke 2.9.2020. Jo ostetut ennakkoliput käyvät keikalle sellaisenaan. Mikäli haluat vaihtaa lippusi G Livelabin lahjakorttiin tai haluat palauttaa lipun, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen: support@livelaboratorio.fi. Mikäli ennakkolippusi on ostettu Lippupisteestä tai Tiketistä ja haluat palauttaa lipun, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Please note that the new date is Wednesday Sep 2, 2020. Ticket holders: your current tickets are valid for the rescheduled date. We also offer the possibility to exchange your purchased ticket to a gift ticket, that you can use on any G Livelab Helsinki concert you wish. Tickets can also be refunded at their point of purchase. We thank you for your patience. Further information: support@livelaboratorio.fi.

--

Sanataiteilijat Juha Hurme ja Tuomari Nurmio ovat sysänneet liikkeelle KalevalaFest-hankkeen, jonka tavoitteena on monitaiteellinen, -kulttuurinen ja -tieteellinen yllätyshyökkäys kalevalaisen kansanperinteen kimppuun.

Kalevala elävänä tai kuolleena, eli K.E.T.K.U-klubeilla esiintyy artisteja, jotka ovat luoneet uutta Kalevalasta inspiraationsa saanutta taidetta. Heidän uusissa, tätä projektia varten luoduissa kappaleissa ja esityksissä, rock-estetiikka yhdistyy luovalla ja luontevalla tavalla vanhimpaan meillä tunnettuun traditioon. Jokaisella klubilla esiintyy myös Kalevalan Ydinfysiikkaa -ryhmä, joka on KalevalaFestin tilaisuuksia varten koottu porukka näyttelijöitä, sirkustelijoita ja silmänkääntäjiä.

Huhtikuun Kalevala-klubilla Tuomari Nurmio testaa Kalevala-musaa UGR! -triolla, jossa
lyömäsoittimia lyö Tri Hillilä ja erilaisia kielisoittimia Miikka Paatelainen. Keikalla kuullaan Nurmion tuoreita Kalevalan tarinoiden innoittamia biisejä.