G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Kalevala elävänä tai kuolleena -klubi: Paleface & Maija Kauhanen, Juha Hurme & Kalevalan Ydinfysiikkaa, 5.2.2020

5.2.
Wed
19:00

Kalevala elävänä tai kuolleena -klubi: Paleface & Maija Kauhanen, Juha Hurme & Kalevalan Ydinfysiikkaa

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Sanataiteilijat Juha Hurme ja Tuomari Nurmio ovat sysänneet liikkeelle KalevalaFest-hankkeen, jonka tavoitteena on monitaiteellinen, -kulttuurinen ja -tieteellinen yllätyshyökkäys kalevalaisen kansanperinteen kimppuun.

Kalevala elävänä tai kuolleena, eli K.E.T.K.U-klubeilla esiintyy artisteja, jotka ovat luoneet uutta Kalevalasta inspiraationsa saanutta taidetta. Heidän uusissa, tätä projektia varten luoduissa kappaleissa ja esityksissä, rock-estetiikka yhdistyy luovalla ja luontevalla tavalla vanhimpaan meillä tunnettuun traditioon. Jokaisella klubilla esiintyy myös Kalevalan Ydinfysiikkaa -ryhmä, joka on KalevalaFestin tilaisuuksia varten koottu porukka näyttelijöitä, sirkustelijoita ja silmänkääntäjiä.

Vuoden ensimmäisellä klubilla vierailevat maamme arvostetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva Paleface sekä ennakkoluulottomana ja heittäytyvänä muusikkona tunnettu Maija Kauhanen, jolta kuullaan uutta, syksyllä 2020 julkaistavaa musiikkia. Sooloesitysten lisäksi artistit nähdään myös duona.